Erfaren projektledare till Bravida El i Göteborg

Erfaren projektledare till Bravida El i Göteborg

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en erfaren projektledare inom el till våra uppdrag i Göteborg med omnejd. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
  • Ansvar för kalkyl, resultat och utförande av projekt
  • Utveckla och bevara kundrelationer
  • Inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Leda och engagera medarbetare
  • Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

På Bravida i Göteborg har vi kompetens inom el, vs, ventilation, vitvaror, kyla och arbetar ofta med samtliga installationer i våra projekt. Vår el-avdelning består av ca 100 medarbetare som drivs av engagemang, handlingskraft, kvalitet och att ha roligt på jobbet. Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, kommuner och landsting.

Vem är du?

Vi söker dig som har en el-teknisk utbildning och erfarenhet av rollen som projektledare. Du har erfarenhet av kalkyl eller projektering. B-körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att leda projekten framåt och ditt arbetslag mot ett gemensamt mål. Vidare har du en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Läs mer om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 28 februari 2021

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (2 dagar kvar)