Entreprenadelektriker till Bravida i Göteborg

Entreprenadelektriker till Bravida i Göteborg

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Då vi har tagit oss an nya spännande projekt inför hösten söker vi nu flera entreprenadelektriker till vår avdelning i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Bravida i Göteborg söker elektriker för arbete inom entreprenad. Tjänsten som elektriker innefattar arbete såväl självständigt som i team med andra kollegor på våra entreprenader. I dina arbetsuppgifter ingår:
  • att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter
  • att rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten
  • vara delaktig i Bravidas förbättringsarbete
Tjänsten som elektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på.

Bravida i Göteborg har avdelningar inom el, vs, vent och vitvaror. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker, gärna med några års erfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är noggrann i ditt arbete, har framåtanda och har ett tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Som medarbetare hos oss får du många fördelar. Läs gärna mer här:

Om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 4 oktober 2020

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 4 okt 2021 (15 dagar kvar)