Bravida söker Key Account Manager för Nationell Kund med placering Göteborg eller Stockholm

Bravida söker Key Account Manager för Nationell Kund med placering Göteborg eller Stockholm

Om Jobbet
Vi söker dig med bakgrund som Key Account Manager eller liknande. Du har en fantastisk möjlighet att få vara med och påverka förändringar som blir skillnaden för våra kunder. Som KAM på nationell kund jobbar du med allt från befintliga kunder till nykundsbearbetning och upphandlingar. Våra kunder verkar inom en mängd olika branscher och som KAM representerar du hela Bravidas verksamhet. En vanlig dag på jobbet innehåller allt från problemlösning och förhandlingar till kalla samtal, uppföljning av uppdrag samt ekonomi.

Vi vill att du ska vara med och bidra till att skapa energi och kreativa sätt att göra bra affärer och lönsamhet. Du är med och bygger affären, kundrelationen och beaktar Bravidas varumärke på ett professionellt och kreativt sätt.

Du rapporterar direkt till KAM Sverige. Arbetet kommer innebära en del resor i tjänsten. Placeringsort är antingen Stockholm eller Göteborg.

Bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig som vill vara med och bidra samt utvecklas inom rollen som KAM. Som person bidrar du med energi och engagemang. Vi ser gärna att du:
  • Är Serviceinriktad
  • Har god förmåga att bygga nya kundrelationer
  • Har god förmåga att förvalta befintliga kundrelationer
  • Har god förståelse för affärsmannaskap
  • Är nyfiken och har en vilja att lära dig nya saker
  • Har erfarenhet från projektledning
Som person är du nyfiken och tar initiativ för att bidra till utvecklingen i KAM arbetet. Du tycker om att arbeta med långa upphandlingsprocesser där fokus ligger på att bygga inför framtiden. Att bygga långsiktiga relationer mot kund, och internt, är något du brinner för. Du tycker om att arbeta strukturerat och ser Excel som ett självklart arbetsverktyg.

Din Ansökan
Välkommen med din ansökan! Kontakta Stefan Marshall vid frågor gällande tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, den 9 februari 2020.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (19 dagar kvar)