Avdelningschef inom ventilation till Bravida Göteborg

Avdelningschef inom ventilation till Bravida Göteborg

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Vill du bli en del av Bravida och vårt team i Göteborg? Nu söker vi en motiverad avdelningschef som ska vara med och utveckla vår ventilationsavdelning i Göteborg.

Om jobbet

Rollen som avdelningschef på Bravida Ventilation innebär att du ansvarar för ventilationsavdelningens framgång och resultat genom att arbeta med kundbearbetning, försäljning, leverans och ledarskap. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av att:
  • utveckla nya och befintliga kundrelationer
  • ansvara för avtal, ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
  • arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • leda och engagera medarbetare
  • vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Som avdelningschef på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Bravidas avdelning Ventilation i Göteborg ingår i region Göteborg. På vårt kontor i Mölndal har vi förutom ventilation även avdelningar med verksamhet inom el, vs och vitvaror. Regionen har även kontorsetableringar i Borås med ytterligare verksamhet inom passage och larm, Alingsås, Stenungsund samt Kungälv. Tillsammans ska region Göteborg bli starka och marknadsledande inom installation och service. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?

Vi söker dig som är beredd att ta dig an ett chefs- och ledaransvar för att utveckla såväl medarbetare som avdelning. Vi söker en engagerad medarbetare med stark vilja och driv. Du bör ha en teknisk utbildning och flera års erfarenhet från branschen. Du ska ha förmåga att leda andra medarbetare samt ha ett gediget intresse för service. Det är mediterande om du har erfarenhet av upphandling, kunskaper i ekonomi och förhandlingsvana.

Du som person är flexibel, ansvarstagande och affärsmässig i din yrkesroll. Du är resultatinriktad, trivs att arbeta på ett strukturerat sätt samt har en känsla och drivkraft för säljarbete och service. Dessutom är du en god pedagog samt har en vilja och kraft att driva din avdelning framåt.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi ca 12 000 medarbetare som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar. Fördelen med att vara marknadsledande i norden kombinerar vi med att ge dom lokala cheferna stort ansvar och befogenheter att bedriva avdelningens verksamhet, Vår filosofi är att det är i avdelningarna affären och verksamheten bedrivs.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 30 november.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)