Vi söker en Personlig Servicetekniker till Göteborg

Vi söker en Personlig Servicetekniker till Göteborg

Vi söker en driven person med brinnande intresse för bilar. Tjänsten innebär att du utför service och bilreparationer på Volvo. Du säkerställer hela kundens behov och erbjuder på ett professionellt sätt den för kunden bästa lösningen genom fackmannamässiga bedömningar samt rådgivning. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Din ambition är att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål samt kundtillfredsställelse. Nöjda kunder är A och O för oss, därför lägger vi stor vikt att du kommer göra det yttersta för att uppfylla detta krav.

Vem är du?
Som person är du biltekniskt intresserad. Du har alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt skapar goda kundrelationer, både interna och externa. Vidare är du social, positiv och uthållig samt gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Vi ser gärna att du är målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift samt har god allmän datavana. Som person är du flexibel och ordningsam.

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och minst två års erfarenhet som mekaniker. Har du dessutom arbetat med Volvo samt erfarenhet som elektromekaniker och av glasjobb är det meriterande. Bra Bil sätter kunden i största fokus, därför fäster vi stor vikt på dina personliga egenskaper. I gengäld kan vi erbjuda ett utvecklande och varierande arbete med eget ansvar.

Du kommer dagligen att möta de viktigaste personerna hos oss - våra kunder! Därför sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi är på jakt efter dig som älskar att ge service som överträffar förväntningar. Som gillar att kombinera service i världsklass med försäljning. Du älskar mötet med kunden och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid en affärsmöjlighet i åtanke. Du ska vara förtroendeingivande, disciplinerad, social och ha förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer med våra kunder. Du blir en viktig del i strävan att bli branschens bästa bolag avseende kundnöjdhet. I gengäld kan vi erbjuda ett utvecklande och varierande arbete med eget ansvar.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 maj (52 dagar kvar)
Visa var