Servicetekniker rekryteras till Bröderna &Deli

Servicetekniker rekryteras till Bröderna &Deli

Gillar du att meka och tycker att det är kul med problemlösning?
Vill du ha en självständig och varierad roll inom underhåll och reparation av maskiner i produktionsmiljö?
Tveka då inte på att söka tjänsten som servicetekniker hos Bröderna & Deli i Göteborg!


Om tjänsten

Som servicetekniker kommer du att arbeta med reparation, underhåll och service av maskinerna i vår produktionsanläggning, allt från tillverkningsmaskiner till förpackningsmaskiner av olika slag.

Bröderna & Deli erbjuder dig en varierad och självständig roll i ett gott gäng.

Om dig

Vi tror att du har utbildning inom mekanik, styr- och regler, el eller annan relevant utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av industriell service inom produktionsverksamhet. Det är starkt meriterande om du har jobbat med förpackningsmaskiner inom livsmedelsbranschen förut. Vi söker dig som tar ansvar för ditt arbete och har förmågan att jobba självständigt och i team. Du är en kreativ problemlösare med en nyfikenhet och vilja att lära. Du är en kommunikativ person med en positiv inställning och en god känsla för service. Din noggrannhet gör att du ser en stolthet i att alltid lämna ifrån dig ett arbetsresultat som håller högsta kvalitet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav för tjänsten:
  • God datorvana
  • B-körkort
  • God läs- och talförståelse i svenska
  • Truckkort är meriterande
Om anställningen
  • Göteborg
  • Heltid/Dagtid 7-16
  • Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse
  • Tillsvidare, provanställning tillämpas
  • Sjukvårdsförsäkring och bonussystem erbjuds
Information

I denna rekrytering samarbetar Bröderna & Deli med Lernia. Ansökningar tas endast emot via hemsidan. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Tanja Zoric på: tanja.zoric@lernia.se eller tel 0722541775.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 1 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bröderna & Deli, är ett charkuteriföretag som sedan 1928 har tillverkat kvalitetsprodukter för Sveriges livsmedelsbutiker, både för delikatessdisken och påläggsavdelningen. Vi har vårt kontor och produktion i Aröd i Göteborg. Vi tillverkar framförallt rostbiff, olika sorters skinka samt fågelprodukter. Sortimentet distribueras till butiker i hela Sverige via Axfood, COOP, ICA och övriga grossister. Bröderna & Deli är en del av den norska koncernen Scandza.

Läs gärna mer på http://www.brodernanilsson.se