Säljare / Account Manager till Bonsales, Göteborg

Säljare / Account Manager till Bonsales, Göteborg

Säljare / Account Manager

Göteborg


Vilka är vi?

Vi är det lilla bolaget i den stora koncernen. Bonsales startades januari 2019 med exklusivitet mot Bonnier som uppdragsgivare, för att driva Dagens Nyheters och Dagens industris platsaffär framåt.

Bonsales har en stark innovativ ådra, som syns både i vår produktutveckling och i vårt sätt att sälja. Idag är vi tre säljare, en administratör och en försäljningschef som du hittar i trevliga lokaler i Linnéstaden i Göteborg. Vi är ett gäng som jobbar tätt ihop och har roligt tillsammans.

Om tjänsten

Du kommer dels att arbeta med att utveckla en redan upparbetad kundbas men även med nykundsbearbetning. Du arbetar självständigt i samma affärssystem som resten av Di-gruppen på Bonnier och bygger affärer utifrån kundens behov. Dina arbetsdagar kommer bestå av både telefonbearbetning och kundbesök. De kunder du kommer bearbeta består till största del av beslutsfattare på HR-avdelningar och vi litar fullt på din förmåga att avgöra vad som är bäst för varje enskild kund och affär.

Du utgår från vårt kontor i Linnéstaden i Göteborg. Ett par gånger om året åker vi upp till Bonnier i DN-skrapan i Stockholm, för utbildning och inspirationsträffar. Det är också där din inledande utbildning kommer vara, med några av de ledande personerna på Bonnier.

Karin Macke, Försäljningschef berättar mer om jobbet

Du får en upparbetad kundportfölj att sätta tänderna i och utveckla. Du kommer även få tid och utrymme att jobba med nykundsbearbetning

Enligt mig är en stor fördel med jobbet att man får en tydlig plats i en liten, platt organisation, samtidigt som du representerar det stora mediehuset och två av Sveriges mest välkända varumärken!

Vi som jobbar här får vara med och påverka, utveckla och ta plats. Vi har under det senaste året utvecklat produkter helt utifrån feedback från kunder och våra säljare, så ordet från oss medarbetare väger tungt.

Vi ser gärna att du har ett öppet sinne för nya utmaningar - När du utvecklas, utvecklas också vi.

Vem är du?

Du är säljaren som vill ta klivet in i mediabranschen och jobba mot Sveriges största mediehus. Du har en god förståelse av säljprocessen - från prospektering till färdig affär. Du har ett gediget affärssinne, är självgående i ditt arbete och besitter en stor egen drivkraft att göra affärer. Har du tidigare erfarenhet från media-/rekryteringsbranschen är det meriterande men inget krav.

Kontakt

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Macke, Försäljningschef på Bonsales på telefon 0709 - 63 87 24. Under perioden 4-17 mars kan ni kontakta Kim Töllinen, Rekryteringskonsult på telefon 0720-71 13 19.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, Försäljning, Fältsäljare, Representant, Area Manager, Area Sales Manager, Regionsäljare, Regionchef
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!