Online/Performance Marketing Specialist till byrån Vekst

Online/Performance Marketing Specialist till byrån Vekst

Vekst har sedan starten 2015 arbetat med digital kommunikation och arbetar med flera av Sveriges största företag på både strategisk och operativ nivå. Genom ett framgångsrikt rekryteringsarbete har man lyckats samla ett flertal experter inom digital kommunikation och är ett framåtlutat team som alla drivs av att hitta de bästa lösningarna för sina kunder.

De är inne i en expansiv fas och har på kort tid vuxit sig starka på marknaden. Företaget har en stark bolagskultur som präglas av eget ansvar, högt i tak samt att hårt arbeta belönas. Hos Vekst ingår du i ett team där alla arbetar brett inom digital marknadsföring med siktet inställt på att stärka kundernas digitala närvaro och försäljning. Fokus i rollen kommer att ligga på att analysera, driva och optimera kundernas digitala kampanjer.

Det är mycket viktigare med rätt inställning och passion för området än att du har exakt "rätt" utbildning. Men, för att klara rollen ser vi att du har arbetat i en liknande roll under minst 1 år och att du har erfarenhet av följande:
  • Google Ads
  • Google Analytics
  • Facebookannonsering
  • Konverteringsoptimering
  • SEO
Som person är du orädd, van vid att arbeta självgående och har en analytisk förmåga. Har du tidigare arbetat direkt mot kund är det meriterande. Du föredrar att jobba på ett mindre bolag med korta beslutsvägar samt ser dig långsiktigt i rollen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och deras fina kontor (som de delar med 100 fantastiska kollegor i byråalliansen More Alliance) ligger i på Kaserntorget 6 i centrala Göteborg.

Start: Omgående
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr (32 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Bonsai föddes 2015 ur en strävan att anpassa arbetsmarknaden för unga genom digitalisering. Allt du behöver för att jobba genom Bonsai idag är din smartphone.