Arbetsledare till Midroc Alucrom i Göteborg

Arbetsledare till Midroc Alucrom i Göteborg

Är du nyexad och har studerat Samhällsbyggnadsteknik som nu letar efter ett jobb inom entreprenad? Har du ett stort intresse för Projekt- och produktionsledning? Då är detta tjänsten för dig!

Om företaget:
Midroc Alucrom är Sveriges största rostskyddsentreprenör med verksamhet på flera platser i Sverige, Finland och Polen. Kärnverksamheten erbjuder blästring och avancerad ytbehandling på våra fasta målningsstationer eller som entreprenader i fält.

I Universums årliga undersökning där medarbetarna själva får tycka till om sina arbetsgivare klättrar Midroc Europe från förra årets tredjeplats till att i år utses till Sveriges andra bästa arbetsgivare.

Om tjänsten:
Tjänsten som arbetsledare kommer innebära daglig kontakt med personal ute på plats, där du behöver arbetsleda, delegera och planera arbetet för ditt team.

Du kommer i första hand arbeta med verksamhetsnära arbetsledning, du ansvarar för egna projekt från olika uppdragsgivare där du planerar genomförande och följer upp så att vi upprätthåller uppsatta krav. Du stöttar projektledaren i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter, produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har intresse av projekt- och produktionsledning.
Du har läst Samhällsbyggnadsteknik eller liknande utbildning, gärna med inriktning mot byggbranschen & entreprenad.

Det krävs att du gillar att planera, leda och fördela arbete. Meriterande för tjänsten är att du har B-körkort.

Du tar gärna egna initiativ för att föra verksamheten framåt, har ett bra ordningssinne och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare har du ett strukturerat förhållningssätt och är serviceinriktad. Andra personliga egenskaper vi ser som viktiga är att som ledare kunna vara ödmjuk och samarbetsvillig och utifrån det kunna leda och motivera människor.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Omfattning: Heltid
Start: Februari / Enligt överenskommet
Placering: Göteborg
Arbetstider: 07.00 - 16.00
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb (24 dagar kvar)