Extrajobb som visningsvärd på Bonava i Göteborg

Extrajobb som visningsvärd på Bonava i Göteborg

Letar du efter ett roligt och socialt extrajobb i Göteborg? Nu söker vi dig som vill jobba som visningsvärd på kvällar och helger.

Söker du efter ett roligt och socialt extrajobb? Nu söker vi dig som vill jobba som visningsvärd på bostadsbolaget Bonava. Här får du en möjlighet att förvärva ett flexibelt extrajobb där du samtidigt får utveckla dina sociala och säljande sida. Start är omgående och urval görs löpande. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som visningsvärd på Bonava erbjuds du ett flexibelt och socialt extrajobb, perfekt för dig som studerar, är pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Jobbet som visningsvärd är en god erfarenhet att ta med sig vidare i arbetslivet och du får samtidigt en social roll med ansvar.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som visningsvärd är du med och ansvarar för bostadsvisningar. Detta innebär att representera företaget på bästa möjliga sätt och tillsammans med säljaren presentera bostaden till spekulanterna.

Du kommer att:
  • Informera besökare om bostaden
  • Besvara frågor och ta emot information/intresseanmälningar
  • Förbereda inför visningarna
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på deltid och du förväntas kunna arbeta ca 2-4 timmar per vecka. Arbetspassen kommer att vara vardagskvällar, men också varannan helg. Arbetspass på dagtid kan förekomma.

Bonava har sina visningar nu främst i södra Göteborg, angränsade till Mölndal. Andra visningar kommer framöver och därav ser vi att du har möjlighet att ta dig till visningarna via kollektivtrafik, egen bil eller dylikt. Start sker så snart som möjligt och uppdraget kommer att löpa på under en längre tid framöver.

VEM ÄR DU?

Detta är ett extrajobb där du kommer ha mycket kontakt med besökare samt förbereda inför visning. Därför tror vi att det är bra om du:
  • Är servicemässig och duktig på att skapa relationer.
  • Gillar att ha eget ansvar, tar initiativ och har ett drivet förhållningssätt till ditt jobb.
  • Har ett intresse för försäljning.
  • Har flytande kunskaper i svenska och kunskaper i engelska.
  • Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil, för att du enkelt ska kunna ta dig till Bonavas visningshus runt om i Göteborg
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Joacim Karlsson
Telefon 031-761 22 29
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/