Delikatess säljare (DVH) Göteborg | Bon Cena

Delikatess säljare (DVH) Göteborg | Bon Cena

Nu söker vi efter ytterligare 1 talang för att bygga vidare försäljningen i Göteborgsregionen!

Har du erfarenhet av att arbeta hårt, men att inte få något för det? Eller arbetar du i ett bolag som inte ser din fulla potential? Tyvärr finns det många bolag som inte främjar Entreprenörskap och hungriga individer som vill göra en skillnad. Hos Bon Cena tänker dom annorlunda, känner du igen dig i ovanstående scenario? Läs då vidare!

Hos Bon Cena kommer du arbeta med Skandinaviens största sortiment av tryffel, ost och charkuterier från Kroatien. Du ansluter dig till ett modernt, ungt och expansivt företag med stor potential på marknaden, där du ges möjligheten att bli en del av Bon Cena´s fortsatta framgångssaga. Du kommer erbjudas goda förutsättningar för att lyckas i rollen som distriktsäljare och för rätt personer kommer det finnas attraktiva och ledande karriärsteg inom bolaget.

Bon Cena startades utifrån saknaden av de delikatesser som Kroatien har att erbjuda, så målet är att ge alla möjligheten till att njuta en del av Kroatien i sina hem.

Om rollen:
I rollen som säljare hos Bon Cena kommer du ansvara för att bearbeta och utveckla verksamhetens försäljning och goda affärsrelationer i Göteborg. Du kommer bearbeta nya samt vårda och utveckla befintliga kunder. Du driver dina säljprocesser självständigt och i övrigt förväntas du att arbeta med hela säljcykeln från segmentering och förstakontakten, till att skapa nya kunder, exponeringar i butik och bygga goda relationer med dina kunder på ett lönsamt sätt.

Därför vill folk jobba hos Bon Cena!

 • Ett ungt och expansivt företag med karriärmöjligheter
 • Personlig utveckling & Coachning
 • Mentorskap
 • Tight team som ställer upp för varandra

Motto inom bolaget är: ¨Vi är inte här för att delta, vi är här för att ta över¨, vilket också genomsyrar hela organisationens ambitionsnivå.

Om dig

Som person har du ett stort affärsdriv, du trivs med många bollar i luften och har en bra förmåga att prioritera och ta beslut. Du trivs med att ansvara för ditt egna arbete och är drivande i ditt sätt att arbeta. Du är skicklig på att få personer att trivas i din omgivning. Du förstår vikten av att förvalta och bygga goda relationer av befintliga samt nya kunder på marknaden. Vidare är du positiv till din personlighet, kommunikativ samt har förmågan att kombinera ett högt driv med en stor ödmjukhet. Har du dessutom ett intresse för mat/delikatesser så har du alla förutsättningar för att lyckas hos Bon Cena.

Bon Cena erbjuder dig:

 • Tjänstebil
 • Ett roligt och varierande arbete i ett expansivt företag.
 • Mycket goda karriärmöjligheter och personlig utveckling.
 • Ett arbete med frihet under ansvar.
 • Engagerade, stöttande och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus.
 • En stabil fast lön samt provision.

Vem söker vi?

 • B-körkort
 • Positiv personlighet med högt driv och ödmjukhet
 • Inga tidigare erfarenheter krävs

Erfarenhet inom försäljning eller dagligvaruhandeln är meriterande

Placering & start
Tjänsten är placerad i Göteborg där säljaren utgår från sitt hem. Planerad start för tjänsten är 9 augusti v.32 beroende på uppsägningstid. Ansökningarna bearbetas löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.boncena.se/
Sista ansökningsdag 14 juni 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gourmet från Kroatien

Familjeföretaget som tagit medelhavsmaten till nästa nivå, vi förser er med de absolut bästa delikatesserna från Kroatien.
Följ med oss på vår resa!


Bon Cena är ett familjeföretag som grundades utav passion och saknad av de delikatesser som Kroatien har att erbjuda.

År 1971 flyttade vår familj från den kroatiska kusten till Sverige. Efter många år av semestrande i Kroatien insåg vi att de som reser dit hade samma problem, ingen fick tillräckligt av chark och delikatesser med sig hem.

Därför följde vi våra hjärtan och startade importera de produkter vi själva längtat efter i alla dessa år, vi är idag Sveriges största leverantör av delikatesser från Kroatien och siktar på att vara er bästa samarbetspartner