Dykare / Anläggningsdykare

Dykare / Anläggningsdykare

Efterfrågan på
våra tjänster ökar stadigt och vi behöver bli fler medarbetare. Vi behöver därför rekrytera ytterligare två anläggningsdykare.

Varierande jobb

Våra jobb sträcker sig från mark och VA-arbeten, PE-svetsning till det mesta inom anläggningsarbete, muddring, gjutning, stenläggning, sjöledningar och övrig ledningsdragning för vatten och avlopp samt tillhörande anläggningar.
Jobben handlar ofta om projekt där vi är med i hela processen från början till slut. Våra beställare finns över hela landet och ibland även utomlands.

Bli en del av vårt team

Vi söker dig som har B-Certifikat samt yrkesbevis. Erfarenhet från formning och armering, PE-svetsning och arbete med sjöledningar är meriterande. Alternativt har du erfarenhet från inspektion av kajer samt broar och är utbildad i BaTMan.

Krav
på B körkort men helst BE körkort.

Vi arbetar över
hela Sverige så det innebär en del resande.

Vi lägger stor
vikt vid de personliga egenskaperna vi anställning, då vi prioritera god samarbetsförmåga med övriga i vårt team.

Vi ser fram mot
din ansökan!

Notera: Urval
och intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har BlueOrbis tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Bengt Mårlind
Telefon 031-7885800
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BlueOrbis erbjuder tjänster inom marin teknik, marin anläggning, markentreprenad, lednings- och VA-arbeten samt PE-svetsning. Vi utför också professionellt dykeriarbete och konsultarbete. Vi gillar utmaningar, hjälper varandra och erbjuder anpassade lösningar med hög kvalitet och bra service till våra beställare. Hos oss är det korta beslutsvägar och alla jobbar gemensamt för att nå målen. Vi jobbar både på land och i vatten men hav, sjö och vattendrag är vår huvudsakliga arbetsplats. Hänsyn till miljön är en självklarhet för oss. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO9001 och
ISO14001.BlueOrbis har idag 15
anställda och vår kontors- och verkstadslokal ligger nära Partille centrum