Account Manager- Bloxit

Account Manager- Bloxit

Account Manager till BloxIt AB

Vårt fokus är att erbjuda våra kunder en stabil och kostnadseffektiv dokument- och IT-miljö genom försäljning av våra unika produkter & IT-lösningar.
Här utgör du som säljare en viktig resurs som sätter dig in i kundernas behov, föreslår effektiva lösningar och hittar nya sätt att spara tid, energi och pengar. Du har förmåga och erfarenhet att kommunicera med beslutsfattare på olika chefsnivåer. För att lyckas i rollen krävs det att du är driven och besitter ett gott affärssinne. Dina kunder kommer primärt att finnas inom den privata sektorn.

Din profil:
  • Du är en tävlingsinriktad, energisk och hungrig
  • It intresserad och har förståelse kring IT
  • Gymnasieexamen och goda Officepaket
  • Körkort
Vi erbjuder:
För oss är det viktigt att våra medarbetare har möjlighet att fortsätta utvecklas och växa i sin yrkesroll. Vi söker nu dig som vill satsa på försäljning och bygga en karriär inom det. Du har viljan energin och vi står för kunskapen. Tillsammans ska vi satsa på att bli bäst inom det vi gör!

Några av de kärnvärden som präglar vår organisation är att vi är starkt kundfokuserade, passionerade och alltid strävar efter innovativa lösningar i ett nära och öppet samarbete med våra kunder och vi håller vad vi lovar! Känner du att du skulle trivas i denna miljö är du kanske vår nya Account Manager!

Ansökan:

Rekryteringsprocessen hanteras av Kraftsam Rekrytering & Bemanning och Bloxit AB önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Kraftsam.

Du söker med CV och personligt brev där du beskriver varför just du passar för tjänsten. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Amir@kraftsam.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (9 dagar kvar)