Auktionsmäklare till Blinto

Auktionsmäklare till Blinto

Vi söker dig som drivs av att göra spännande affärer och vill arbeta med uppsökande försäljning till företag som vill sälja objekt via auktion. Arbetet innebär att vara på resande fot inom din region med såväl inbokade som spontana kundbesök.

Förutom införsäljning av tjänsten arbetar du också med objektdokumentation där du tydligt beskriver objekt i text samt fotograferar och filmar. Du arbetar självständigt men ingår i ett team med aktivt stöd från våra övriga mäklare och innesälj.

För att trivas på Blinto.se tror vi att du har ett driv och disciplin för att kunna genomföra det antal besök som du förväntas göra dagligen. Du är ansvarstagande, engagerad, positiv och har en hög social kompetens för att bygga trygga kundrelationer. Som person sprider du positiv energi och gillar att arbeta mot tydliga mål.

Vi söker dig som har dokumenterad flerårig erfarenhet som utesäljare till företag. Du behöver ha B-körkort och tala och skriva svenska flytande, samt ha en god nivå att tala engelska. Det är meriterande om du har ett kontaktnät inom fordons-, åkeri- och entreprenadbranschen.

Om tjänsten
I arbetsuppgifterna ingår daglig kontakt med nya och befintliga kunder. Du kommer skapa samarbeten med partners inom väldigt många olika branscher på både kort och lång sikt. Att skriva säljande texter och lägga upp auktionsobjekten via Blintos egenutvecklade backendsystem ingår också i tjänsten.

Vi arbetar i en positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, och som gillar att jobba hårt för att uppnå mål, samtidigt som man har roligt på jobbet.

Tillträde: Så snart som möjligt.

Plats: Göteborg

Anställningsform: Heltidsanställning där de första tre månaderna är en provanställning som sedan övergår i en tillsvidareanställning.

Lön: Fast lön + provision med goda förutsättning till hög lön.

Ansökningar behandlas löpande tills tjänsten är tillsatt. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss via e-mail, jobb@blinto.se.

Skicka in din ansökan inklusive ditt CV till jobb@blinto.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Richard Nilsson
Email Mejla Richard Nilsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.blinto.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Blinto.se är en nätauktionstjänst för maskiner, fordon och andra professionella produkter, där tusentals budgivare från hela Europa lägger bud på intressanta objekt. Målsättningen är att ständigt utveckla sortiment och geografisk täckning i Sverige.