HR-Generalist till Blå Stjärnan

HR-Generalist till Blå Stjärnan

Är god medarbetarhälsa och en sund arbetsplats hjärtefrågor för dig? Trivs du som bäst i en verksamhetsnära roll där du får vara med och stötta och utveckla organisationen? Då kan detta vara tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan!

Om vår kund

Blå Stjärnans Djursjukhus ett av Sveriges största smådjursjukhus med unik spetskompetens inom ett flertal olika veterinärmedicinska områden. Vi finns på Ringön i Göteborg och har drygt 200 medarbetare som arbetar med att hjälpa sjuka och skadade hundar, katter och mindre sällskapsdjur dygnet runt, året om. Blå Stjärnan är stiftelseägd och drivs inte av ett vinstintresse utan av ett engagemang för djur.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HR-Generalist kommer du att ha en operativ roll där du är det värdefulla stödet för cheferna inom alla HR -frågor. Du arbetar med stort fokus på rekrytering, medarbetarhälsa och framtidsinriktad friskvård med hjärta och fokus på den goda arbetsplatsen.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter är bland annat:
  • Strategiskt arbete gällande HR-rutiner och processer.
  • Ansvara för rekryteringsprocesser.
  • Arbeta proaktivt för en god och hållbar arbetsmiljö.
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter.
Din profil

Du är en person som är trygg i din roll och har god förmåga att prioritera arbetsuppgifter för att anpassa verksamhetens behov. Du är kommunikativ, lyhörd och tycker om att samarbeta med andra. Dina viktiga personliga egenskaper visar också att du är en ansvarsfull och handlingskraftig person som har hjärtat på rätt plats. Vi tror att du är en prestigelös, utåtriktad och relationsbyggande person, som kollega har du mycket positivt inflytande på din omgivning. Du som person trivs med förändring och skapar goda förutsättningar för utveckling.

För att lyckas i rollen som HR-Generalist tror vi att du har:
  • Relevant högskoleutbildning inom HR-området.
  • Några års arbetserfarenhet av generella HR- frågor, gärna inom medarbetarhälsa.
  • Ett genuint intresse för människor och viljan att lära dig nya saker för att utvecklas.
  • God kommunikationsförmåga i tal och skrift, (både på svenska och engelska).
För den här rollen kommer du initialt att vara anställd som konsult via oss på Effektiv, för att sedan ha chans till övertag av kunden.

Sökord

HR-generalist, HR,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och platsen kan komma att tillsättas innan sista datum.