Längre uppdrag som ekonomiassistent till Bjurfors i Göteborg

Längre uppdrag som ekonomiassistent till Bjurfors i Göteborg

Om rollen

I rollen som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ankomstregistrering av fakturor
  • Scanning av leverantörsfakturor
  • Stansning av administrativa löner samt handpenningar
  • Fakturering mot deras kunder
  • Diverse kontoavstämningar och övrig kontorsadministration
Vi tror att rollen passar dig som trivs med att arbeta i en stöttande roll med varierade arbetsuppgifter där vissa uppgifter kräver manuellt handpåslag. Tjänsten är på heltid med start i november månad. Rollen är ett föräldravikariat och uppdraget sträcker sig till slutet på januari 2021. I denna processen kommer du att bli anställd av Studentwork som konsult och arbeta hos vår kund. Urval och intervjuer sker löpande.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi på minst YH-/KY nivå i kombination med reell erfarenhet av en roll som ekonomiassistent. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för ekonomiarbetet. Utöver utbildning och erfarenhet ser vi gärna att du har kunskaper i Visma och är självgående i Excel. Du talar och skriver flytande på svenska och har goda kunskaper i engelska. Som person tror vi att du är driven, positiv och självgående samtidigt som du inte är rädd för att ställa viktiga frågor. Vi tror att du är stresstålig som person, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och trivs med att arbetets fokus kan skifta från dag till dag, ibland med kort varsel. Vi hoppas att du har en positiv inställning och strävar efter att få komma till en arbetsplats med en öppen och inkluderande kultur med teamet i fokus.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Vi hjälper nu Bjurfors att hitta en ekonomiassistent till deras team i Göteborg. Uppdraget sträcker sig i 14 månader med start under hösten. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!