Redovisningsekonom till Bjurfors, Göteborg

Redovisningsekonom till Bjurfors, Göteborg

Din vardag

Vi letar efter dig som trivs på en mindre ekonomiavdelning där du får möjlighet att använda dina kunskaper brett. Tillsammans med tre kollegor servar ni bolaget i alla ekonomirelaterade frågor.

Som redovisningsekonom innebär en del av rollen ett helhetsansvar för ett av bolagen inom Bjurfors, vilket omfattar fakturering, avstämningar, moms och skatt, månadsbokslut, uppföljning och rapportering, samt budgetarbete. Den andra delen av rollen innebär att stötta och avlasta ekonomichefen i motsvarande frågor även i andra bolag inom Bjurfors, samt att vara ansvarig för framtagande av försäljningsbudget och den månatliga försäljningsrapporten. Du kommer också bli involverad i en pågående effektiviseringsprocess inom avdelningen. Idag arbetar vi främst i Visma och Excel. Som du märker är rollen bred och för rätt person finns möjlighet att få vara med och forma arbetet för att hitta vägar för ett effektivt och bra samarbete på avdelningen.

Känner du igen dig på följande

Din bakgrund är högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande och du har hunnit arbeta några år med redovisning och med liknande arbetsuppgifter, gärna inom ett tjänsteföretag. Det är viktigt att du självständigt hanterar bokslutsarbete och har förståelse kring lön och löneprocessen.

Som person trivs du att tillsammans med din avdelning leverera ett bra resultat. Att du ibland får prioritera om din dag, finnas som backup för kollegor och också göra enklare arbetsuppgifter ser du som en självklarhet. Bolaget är i tillväxt och du ser det positiva i en entreprenöriell, prestigelös företagskultur med handlingskraft och hög aktivitet.

Vi ser fram mot din ansökan

Låter det som en intressant roll? I denna rekrytering samarbetar vi med Jerrie och du söker rollen med CV och personligt brev via jerrie.se. Du är välkommen att kontakta Helena Bruman, tel 0735-405262 vid frågor och funderingar. Just nu pågår urval och intervjuer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.