Erfaren Redovisningsekonom till Bjurfors, Göteborg

Erfaren Redovisningsekonom till Bjurfors, Göteborg

Nu finns en spännande tjänst som redovisningsekonom ledig hos Bjurfors och vi söker dig som trivs på en mindre ekonomiavdelning där du får möjlighet att använda dina kunskaper brett. I ett team om fem kollegor servar ni bolaget i alla ekonomirelaterade frågor och blir en central och viktig del av verksamheten- på riktigt!

Som redovisningsekonom innebär en del av rollen ett helhetsansvar för ett av bolagen inom Bjurfors, vilket omfattar fakturering, avstämningar, moms och skatt, månadsbokslut, uppföljning och rapportering, samt budgetarbete. Den andra delen av rollen innebär att stötta och avlasta ekonomichefen i motsvarande frågor även i andra bolag inom Bjurfors.

Idag arbetar ekonomiavdelningen främst i Visma och Excel. Som du märker är rollen bred och för rätt person finns möjlighet att få vara med och forma arbetet för att hitta vägar för ett effektivt och bra samarbete på avdelningen.

Känner du igen dig på följande
Din bakgrund är högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande och du har arbetat flera år med redovisning och med liknande arbetsuppgifter, gärna inom ett tjänsteföretag och/eller säljorganisation. Det är viktigt att du självständigt hanterar bokslutsarbete och har förståelse kring lön och löneprocessen. Har du dessutom arbetat med avtal och avtalshantering är det positivt. Som person trivs du, att tillsammans med ditt team leverera ett bra resultat. Att kunna prioritera din dag, finnas som backup för kollegor och också göra enklare arbetsuppgifter ser du som en självklarhet. Bolaget är i tillväxt och du ser det positiva i en entreprenöriell, prestigelös företagskultur med handlingskraft och hög aktivitet.

Vi ser fram mot din ansökan
Låter det som en intressant roll? I denna rekrytering samarbetar vi med Jerrie och du söker rollen med CV och personligt brev via jerrie.se. Du är välkommen att kontakta Helena Bruman, tel 0735-405262 vid frågor och funderingar. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser därför gärna din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med närmare 600 medarbetare på ca 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Bjurfors Göteborg är det största mäklarföretaget i regionen och förmedlar cirka 4.700 bostäder varje år. Vi är ca 200 medarbetare med 12 helägda kontor samt ett växande antal franchisetagare. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.