Lokalvårdare till ett städföretag i Göteborg

Lokalvårdare till ett städföretag i Göteborg

Vi söker en lokalvårdare på deltid med möjlghet till en heltidstjänst för rätt person. Vi utför arbete i Göteborgsområdet både hos privatpersoner och företag. Är du serviceinriktad och trivs i ett självständigt arbete med mycket ansvar? Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att ha arbetat med städ

Om tjänsten
Som lokalvårdare hos oss kommer du att arbeta med hem-, flytt- och kontorsstädning. Det innebär rengöring av olika miljöer genom exempelvis dammsugning, golvtvätt, badrumstvätt och avtorkning av ytor. Du kommer till stor del att jobba självständigt vilket innebär stort ansvar för arbetets utförande. Du kommer även jobba i team med andra och behöver därför kunna vara bra på att samarbeta med andra människor. Tjänsten är förlagd på dagtid, men helger kan förekomma. Vi ser gärna att du kan arbeta minst 2-3 pass per vecka.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av praktiskt arbete och lokalvård. Körkort B är en fördel och att kunna kommunicera och ta direktiv på svenska eller engelska är ett krav.

Vidare ser vi att du är kundfokuserade och motiveras av att erbjuda strålade service. Du är noggrann och tar ansvar för arbetets utförande. Du är självgående och tar egna initiativ i ditt arbete och ser vad som behöver göras utan att bli tillsagd.

Viktigt för tjänsten är:
  • Körkort B
  • Svenska eller engelska, flytande i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Om Björks Städservice
Vi är en städfirma som verkar i Göteborgsregionen. Vårt mål är att ge våra kunder och deras hem bästa möjliga service. Vi tillhandahåller tjänster inom städ och lokalvård för företag och privatpersoner.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV (gärna med bild) och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:

Christian på info@bjss.se
Mer info
Kontaktperson Christian Björk
Email Mejla Christian Björk
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 juli (39 dagar kvar)