Säljare, DVH

Säljare, DVH

Biofood söker en Säljare för Dagligvaruhandeln.
Biofood är en livsmedelsimportör och -distributör. Företaget har närmare 30 års erfarenhet av import och försäljning av ekologiska livsmedel, kost och hudvårdsprodukter.

Vi söker nu en säljare till vårt team för affärsområdet dagligvaruhandel. Vi tror att du är en person som är driven, brinner för försäljning och har förmågan att skapa långsiktiga affärsrelationer.

Genom arbetet med våra varumärken är du med och driver utveckling av våra varumärken på den svenska marknaden samtidigt som du bidrar till positiv utveckling kring ekologi, fairtrade och hållbarhet.

Mer om tjänsten:
Huvuduppgiften i denna roll är att driva och utveckla den egna kundstocken dvs butiker inom dagligvaruhandeln i distriktet. Målsättningen är att stärka Biofoods position på marknaden.

Du kommer att ansvara för införsäljning av nyheter, kampanjer samt skapa säljfrämjande aktiviteter som leder till lönsamhet för bägge parter. Du kommer också ha ansvar för budget, uppföljning och resultat.

Vår vision är att bidra till att människor och vår jord mår bra. Vår idé är att erbjuda ett brett sortiment av ekologiska, naturliga och hållbara produkter av bästa kvalitet inom Livsmedel, kost och hudvård - tillgängligt för alla. För att lämna gröna fotspår samarbetar vi med de bästa leverantörerna både lokalt och globalt.

Vi är ett företag som har en tillväxtstruktur och är värderingsstyrda med en genomgående känsla av entreprenörs tänk. För oss är det viktigt att du har samsyn gällande vår verksamhet. Vi ser det som en självklarhet att du är en lagspelare med en stor portion ödmjukhet.

För att lyckas i rollen behöver man vara målfokuserad, engagerad och strukturerad. Du är som person trygg i dig själv med en stark egen motor. För dig är det naturligt att driva på ditt eget arbete för att skapa framgång. Till din hjälp har du starka varumärken samt en erfaren och kompetent organisation. Dina kunder finns i Göteborg med omnejd. Övernattning kan vid enstaka tillfällen förekomma.

Vi erbjuder dig:
 • Arbete i ett tillväxtbolag som ligger i framkant i sortiment
 • Att arbeta med många spännande varumärken
 • Ett omväxlande, utvecklande och stimulerande arbete
 • Engagerande och härliga kollegor med ett gemensamt fokus
 • Möjlighet till utveckling i ett växande bolag
 • Generösa villkor
Vi söker dig som:
 • Har erfarenhet från dagligvaruhandeln
 • Erfarenhet av förhandlingsteknik
 • Är driven samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös
 • Har en ekonomisk förståelse och analytisk förmåga
 • Arbetar med god struktur och långsiktighet
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • B-körkort
Har du ett intresse för ekologiska och fairtrade-produkter är det ett plus.

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan redan idag!

Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan med Personligt brev och CV så snart som möjligt. Vi hanterar våra rekryteringsprocesser i enlighet med den nya dataskyddsförordningen(”GDPR”) och kan därför inte ta emot ansökningar via e-post.

För att söka tjänsten och därmed vara med i rekryteringsprocessen följer du ”ansök knappen.” Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt. I denna rekrytering samarbetar vi med The Next Ones konsult Cecilia Arbestål.

Vid frågor gällande tjänsten mailar du rekryterande chef,
Commercial Sales Director, Johan Björklund. Mail: johan.bjorklund@biofood.se

Mer om Biofood:
Biofood startade 1988 då grundaren såg att de saknades ekologiska livsmedel i Sverige. Biofoods vision är att bidra till att människor och vår jord mår bra. Biofood har alltid letat efter det senaste inom ekologiska, fairtradelivsmedel och hudvårdsprodukter. Vi har i dag ett av marknadens bredast sortiment med ca 2500 livsmedels och hudvårdsprodukter som kommer från hela världen samt att vi har ett eget varumärke som omfattar ca 300 ekologiska varor.

Biofood har en stark tillväxt och vår strävan är att alltid ligga först inom trender gällande ekologiska livsmedel och övriga produkter. Detta gör att vi kommer fortsätta att utvecklas starkt i framtiden. Läs gärna mer på www.biofood.se

Sökord: DVH, dagligvaruhandel, FMCG, Fast moving consumer goods, snabbrörligt, snabbrörliga varor, livsmedel, livsmedelsindustri, färskvaror, färska kylda produkter, ekologisk, ekologiskt, mat, matintresse, kedjekunder, slutförbrukare, senior, erfaren, nyckelkunder, försäljningsjobb, säljjobb, försäljning, säljare, fältsäljare, distriktssäljare, sälj, distrikt, fält, fältsäljare, distriktssäljare, distriktsäljare, sales, operativ, B2B, distriktansvarig, sales, field sales, representative, jobb, job, karriär, career, medarbetare, online, apotek, Göteborg, GBG
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 sept (15 dagar kvar)