Biluthyrare

Biluthyrare

Är du på jakt efter nya utmaningar och trivs med att arbeta med kunder? Då kan du vara den vi söker som biluthyrare till Bilias anläggning i Sisjön.

Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som biluthyrare arbetar du med att ge service till våra kunder över disk och telefon samt ansvarar för uthyrning, bokning och fakturering av hyrbilar. I arbetet ingår även att tvätta och leverera hyrbilar till andra anläggningar, kontrollera eventuella skador på fordon och ansvara för att dessa hanteras och dokumenteras. Vid däcksäsong förekommer även att man hanterar däckbyten på våra bilar. Arbetsuppgifterna är varierande och du får både träffa kunder och skapa ett brett kontaktnätverk internt.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har erfarenhet utav administrativt arbete och är en van datoranvändare samt besitter goda kunskaper i svenska och engelska. Vi ser att du har någon form av erfarenhet av att hantera kunder. Har du arbetat inom biluthyrningsbranschen och är en van användare av Hertz uthyrningssystem är detta meriterande men inget krav. B-körkort för manuell växel är ett krav för tjänsten.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilias anläggning i Sisjön. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ulf Drevesjö
Email Mejla Ulf Drevesjö
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com