Är du på jakt efter nya utmaningar och trivs att arbeta med kunder? Vill du dessutom arbeta på ett företag i tillväxt med tydliga karriärvägar? Då kan du vara den vi söker som biluthyrare till Bilias anläggning i Almedal.

Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som biluthyrare arbetar du med att ge service till våra kunder som besöker vår nya marknadsplats över disk och telefon samt ansvarar för uthyrning, bokning och fakturering av hyrbilar. I arbetet ingår även att tvätta och leverera hyrbilar till andra anläggningar. Kontrollera eventuella skador på fordon och ansvara för att dessa hanteras och dokumenteras. Arbetsuppgifterna är varierande och du får träffa både kunder och brett kontaktnätverk internt.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har erfarenhet utav administrativt arbete och är en van datoranvändare samt goda kunskaper i svenska och engelska. Du har lägst gymnasiekompetens och har någon form av erfarenhet att hantera kunder. Har du tidigare arbetat inom biluthyrningsbranschen och är en van användare av Hertz uthyrningssystem är detta meriterande men inget krav. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Serviceinriktad med kunden i fokus.
  • En god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder.
  • Flexibel och trivs med ett varierande arbetstempo och omväxlande arbetsuppgifter.
  • Förmåga att organisera, prioritera och administrera.
  • Bra på att samarbeta och ser värdet att arbeta i team.
Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning och placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Placering är på Bilias anläggning i Almedal. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ulf Drevesjö
Telefon 010-497 73 24
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com