Jobbeskrivning

Mek/Rörkonstruktör

Tjänsteställe: Göteborg

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 36.000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin.

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.

Bilfinger Engineering söker Mek/Rörkonstruktör till Göteborg

Bilfinger Engineering levererar tekniska tjänster och projektledning inom främst processdesign, mekanik, el och automation. Vi tar ansvar för förstudier, förprojekt samt projektgenomförande. Vi har alltid ett kostnadseffektivt och lösningsorienterat angreppssätt. I Vi startar upp vårt nya kontor i Göteborg för att utveckla affärsverksamheten samt komma närmare kunder i området.

Kontoret är centralt beläget någon minut från Centralstationen och kommer erbjuda en nyinredd modern arbetsmiljö. Vi söker dig som vill vara med och utvecklas i den här miljön, som trivs med att vara i en unik del av enhetens historia där ditt bidrag kommer vara viktigt för Bilfinger.

Arbetsbeskrivning

Mek/Rörkonstruktören kommer att arbeta med konstruktion av statisk och roterande utrustning, ofta är detta tryckbärande rörsystem i industriell miljö. Du kommer huvudsakligen att jobba med projekt men ibland även med underhåll. Andra arbetsuppgifter är projektering, upprättande av konstruktionsritningar, förfrågningsunderlag, planering, montageledning samt leda mindre projekt inom ditt område, skriva och läsa rapporter.

Kvalifikationer
  • Några års erfarenhet av en konsulttjänst som inom Mek/rörkonstruktion
  • Civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot konstruktion eller liknande.
  • Svenska och engelska flytande
  • Körkort, önskvärt är tillgång till bil
Vem är du som person?

Du kommer att få vara med och utvecklas med Bilfinger Göteborg vilket innebär att du måste gilla att skapa nytt, delta i ett sammanhang med en grupp som kommer växa fort i början men även kontinuerligt över tid. Du har ett starkt tekniskt intresse som du gärna delar med andra.

Du är en nyfiken, analytisk och lösningsorienterad person. Du är trygg i din yrkesroll och delar gärna med av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Att samarbeta och förankra dina lösningar och idéer är naturligt för dig även om är van att arbeta självständigt. Du är och kan på ett enkelt och bra sätt kommunicera med både kunder, kollegor och leverantörer. Du tänker merförsäljning i dina kundkontakter. Som person är du också strukturerad och noggrann och lämnar inget åt slumpen. Du är prestigelös, har lätt till ett skratt och skapar en utvecklande och trevlig atmosfär tillsammans med dina medarbetare.

Stationering

Stationeringsort är Göteborg, Lilla Bommen. Uppdrag kan komma att utföras på något av våra andra Bilfingerkontor runt om i Sverige vilket kan medföra resor i tjänsten.

Bilfinger som arbetsgivare

Bilfinger har ett förmånligt kollektivavtal med arbetstidsförkortning samt klämtimmar, flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, samt en bra sjukvårdsförsäkring. Bilfinger tillämpar individuell lönesättning.

Så söker du tjänsten

Skicka in din ansökan via vår hemsida senast den 2018-08-05. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Frågor besvaras av Departement Manager: Lotta Sanfridson 0705-71 70 65, lotta.sanfridson@bilfinger.com

Fackliga kontaktpersoner:
  • Sveriges Ingenjörer; Jim Jansson 0723-53 30 27
  • Unionen; Björn Andersen 0733-85 57 31
Mer info
Kontaktperson Elin Johansson
Email Mejla Elin Johansson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Sista ansökningsdag 21 juli (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 36 000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin. Läs mer om oss på: http://www.is-sweden.bilfinger.com/

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.