Bilfinger Göteborg söker ett flertal Instrumenttekniker

Bilfinger Göteborg söker ett flertal Instrumenttekniker

Jobbeskrivning

Din Profil

Vi söker dig som är handlingskraftig, tekniskt lagd och har god hand med olika verktyg och utrustning. Du är en problemlösare med inre driv, framåtanda och en vilja att utvecklas. Som tekniker är du noggrann i arbetet och hanterar högt tempo på ett bra sätt. Du ska vara nyfiken och vilja lära dig nytt varje dag med en stor flexibilitet i vardagen. Du har en hög arbetsmoral, är ansvarstagande mot kunder, kollegor och företaget, samt delar våra värderingar om ansvar, lagarbete och att ständigt utveckla sig själv och verksamheten. Att du har ett brinnande intresse för kunden är en självklarhet för oss.

I vårt arbete är säkerhet och kvalité en stor del av vardagen, det är med andra ord stor vikt på detta så ansvaret hos dig som tekniker är stort gällande detta i ditt arbete.

Du har B-körkort samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Bakgrund

Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning inom el/automation. Meriterande är tidigare relevant yrkeserfarenhet inom processindustrin samt erfarenhet av arbete med olika styrsystem.

Din uppgift

Arbetsuppgifterna omfattar driftsättning, felsökning, reparation och underhåll av fältbaserad utrustning av olika typ/fabrikat, samt våra databaserade system. Även nymontage av fältutrustning förekommer. Förebyggande underhåll blir också en allt större del av vårt dagliga arbete, deltagande i det kontinuerliga förbättringsarbetet samt arbete i projekt. Beredskapsarbete kan ingå i tjänsten.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Ansökan skickas till vår hemsida: www.is-sweden.bilfinger.com

Kontaktperson: Pontus Olsson Chef UHC Tel: 0733-855758

Facklig kontakt: Kjell Johnsson IF Metall Tel: 0733-855723

Tjänsteställe: Göteborg

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion, Maskinarbete, Anläggningsarbete
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 jan (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 36.000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin.

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.