Transportsamordnare

Transportsamordnare

Bli en av oss!

Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare.

Nu söker vi en Transportsamordnare till vår filial i Bäckebol!

Som Transportsamordnare erbjuds du en självständig och utvecklande roll inom logistikområdet. Vi tror att du har intresse för planering, systematik och struktur och gillar att jobba med både interna och externa kontakter. Du är kommunikativ och har förmågan att samarbeta. Som person är du prestigelös, noggrann och du drivs av viljan att förbättra och förenkla arbetsuppgifter. Du trivs med ett högt tempo och gillar att hjälpa andra i organisationen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar bland annat att ansvara för samordning av filialens transporter ut till kund och att stötta med övriga göromål på lagret. I ditt arbete ingår det även att följa upp leveranskvalitet, planera kapacitet och fakturahantering. Dessutom arbetar du med olika förbättrings- och effektiviseringsprojekt.

Rollen är ny hos oss och du får stora möjligheter att bygga upp rollen utifrån dina erfarenheter och kunskaper.

För att lyckas i rollen ser vi att du har utbildning med inriktning mot transport- och eller logistik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från arbete i en liknande roll är det starkt meriterande. Goda kunskaper i affärssystem, orderhanteringssystem och excel är krav för tjänsten.

Du är underställd lagerchef och har din placering på vår filial i Bäckebol.

Upplysningar lämnas av Lagerchef Christian Setterborg på telefon: 072-7341613

Bevego värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Tomas Lindh
Telefon 000000000
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Supply chain manager, Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bevego.se
Sista ansökningsdag 20 juni 2020 (19 dagar kvar)