Teamledare inom produktion, kväll - Bäckebol

Teamledare inom produktion, kväll - Bäckebol

Teamledare Produktion sökes till Bäckebol!

På anläggningen i Bäckebol är vi idag ett 20-tal anställda inom produktionsenheten där vi nu är i behov av en Teamledare för kvällspasset. Är du en strukturerad och ordningsam person som trivs med ansvar och är bekväm i rollen att leda andra? Har du erfarenhet från produktion eller liknande arbete? Då är detta rollen för dig!

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har 4 produktionsenheter och 33 försäljningsfilialer i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder.

Arbetsuppgifter
  • Leda, fördela och följa upp arbetet under kvällspasset enligt gällande rutiner och processer, så att ledtider, produktivitet och kvalité uppnås.
  • Delta vid produktionsplanering och säkerställa en god överlämning mellan kvälls- och dagskift.
  • Löpande rapportering och administration.
  • Vara en del i den dagliga produktionen.
  • Delta vid utvecklingsarbete av gällande arbetssätt och rutiner.
  • Ansvara för att upprätthålla god ordning och struktur på arbetsplatsen.
  • Uppdatera inkommande order kontinuerligt i planeringen.
  • Rapportera eventuella avvikelser till närmaste chef.
  • Vid behov beställa förbrukningsmaterial till enheten.
Dig vi söker
Vi söker dig som känner dig hemma i en producerande miljö och har ett gott sinne för ordning och reda samt värderar noggrannhet och struktur högt. Som teamledare har du inget fullt personalansvar men då det är du som leder och fördelar arbetet under kvällspasset, är det av vikt att du är en god ledare med en självklar förmåga att samarbeta och få med dig andra. Ibland kan du, för gruppens och verksamhetens bästa, behöva ta och kommunicera en del obekväma beslut, vilket du således behöver känna dig trygg i att kunna göra för att trivas i rollen.

Då rollen innebär dagligt arbete med rapportering och administration i olika datorsystem, är du en van datoranvändare med erfarenhet av löpande strukturerat arbete i produktionsrelaterade system. Du är även bekant med KPI:er som verktyg för att driva och följa upp gruppens resultat och utveckling.

Som person är du engagerad, nyfiken och frågvis, med en god förmåga att anpassa dig till nya förutsättningar, när sådana ibland snabbt ändras. Hög arbetsmoral, uppriktighet och punktlighet samt ett inre driv, är också egenskaper som gör att du kommer lyckas i denna roll.

Då våra säkerhetsföreskrifter och arbetsrutiner endast finns på svenska, kräver arbetet att du är duktig på att förstå svenska.

Det är ett krav att du som söker har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt verkstadsmiljö. Har du dessutom jobbat inom ventilationsbranschen eller plåtslageri tidigare är det ett stort plus. Truckkort är meriterande men inget krav.

Övrigt
Anställningen inleds med en visstidsanställning på 6 månader med goda möjligheter till en tillsvidareanställning.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider är måndag – torsdag 14:50-00:00.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsperiodens slut.

Bevego värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Eventuella frågor eller funderingar besvaras av platschef Edy Jausovec via mailadress; edy.jausovec@bevego.se
Mer info
Kontaktperson Edy Jausovec
Email Mejla Edy Jausovec
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bevego.se
Sista ansökningsdag 23 jan 2023 (52 dagar kvar)