Innesäljare Byggplåt, Bäckebol

Innesäljare Byggplåt, Bäckebol

Vi behöver bli fler och söker nu efter en Innesäljare inom affärsområdet byggplåt till vår filial i Bäckebol. Söker du efter nästa utmaning och brinner för att skapa relationer och försäljning? Då har vi rollen för dig!

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har 4 produktionsenheter och 33 försäljningsfilialer i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder och är totalt cirka 440 anställda. Nu söker vi efter dig som vill vara en del av ett fantastiskt team och inneha en viktig roll i filialens fortsatta framgång.

Arbetsuppgifter
  • Försäljning till filialens kunder, samtliga förekommande produkter inom plåt
  • Delta i teamets planerade försäljningsarbete
  • Arbeta in nya kunder i samarbete med utesälj
  • Utveckla relationer med befintliga kunder
  • Skriva offerter och order
  • Arbeta med vårt CRM-system
  • Samverka med alla kollegor inom företaget för att ge kunden bästa service
Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller orienterad till försäljning inom teknikorienterad verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av försäljning; om den är från branschen eller inom plåt ser vi det som ett stort plus.

Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem. Du är en person som vill engagera dig i filialens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du har en egen "motor" och gillar när det är mycket på gång. Att vara självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är därför viktiga personliga förmågor för tjänsten.

Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, och arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och gärna engelska.

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat på 5 månader med goda möjligheter till en tillsvidareanställning vid vikariatets slut. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Upplysningar lämnas av Platschef Basem Kurdali på mail: basem.kurdali@bevego.se

Kontaktperson
Basem Kurdali
basem.kurdali@bevego.se
0313900511
Mer info
Kontaktperson Basem Kurdali
Telefon 0313900511
Email Mejla Basem Kurdali
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bevego.se
Sista ansökningsdag 2 nov 2022 (28 dagar kvar)