Säljare till Bestseller PR AB, Göteborg

Säljare till Bestseller PR AB, Göteborg

Vill du göra världen bättre? Vi är övertygade om att vår värld kan bli mycket bättre om vi får ta del av den bästa kunskapen som existerar på vår planet. Vill du bli en av oss? Vi söker nu

Säljare

Göteborg

Många företag har idag begränsat med tid och resurser för att fräscha upp sina medarbetares kunskaper och ingjuta ny inspiration och energi i arbetet. Bestseller har anpassat sig till den situationen och kan erbjuda lösningar som motiverar och inspirerar både ledare och medarbetare.

Goda relationer är hemligheten bakom framgångsrika företag! Bestseller har skapat ett brett nätverk av företag i Sverige där du lätt kan knyta kontakter och byta erfarenheter, samtidigt som du kan bjuda in såväl egna kunder som medarbetare till uppskattade arrangemang.

Vi söker dig som är nyfiken, driven, ambitiös och självgående för att sälja vår seminarieserie Hjärntillskott. Du komer att träffa företagsledare, så det är viktigt att du är bra på att bygga relationer med våra kunder. Du skapar affärsrelationer med företag främst i Stockholm-, Göteborg- och Malmöregionen. Vår arbetsstruktur innebär att du är operativ på fältet varannan vecka. Du utgår från vårt huvudkontor i Västra Frölunda.

Vi ställer några frågor till Lule Gashi, Försäljningschef Göteborg på Bestseller PR AB
Vad lockade dig att börja jobba på Bestseller PR AB?
Jag gillade produkten Hjärntillskott och tyckte den skulle bli kul att jobba med. Att komma ut och träffa andra företagsledare var en extra bonus.

Varför tycker du man skall börja jobba hos er?
Hjärntillskott utbildar framtidens ledare och som säljare hos oss får man även själv ta del av dessa seminarier vilket kan ge oväntade utvecklingsmöjligheter. Vi är dessutom ett härligt gäng som gillar att jobba och umgås tillsammans.

Vi erbjuder

En spännande tjänst där du får vara med och aktivt utveckla människors liv till det bättre. Vi erbjuder dig relevanta säljhjälpmedel, inklusive bil, pensionsavsättning, försäkringar mm.

Kontakt

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Östling på Bestseller, 0707 - 17 29 18.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bestseller PR AB är vårt namn sedan 1993, men verksamheten har bedrivits sedan 1984 med huvudkontor i Göteborg. För mer information var god se www.bestseller.se.