Innesäljare

Innesäljare

Innesäljare / Säljsupport
Göteborg

Vi expanderar och behöver en självgående innesäljare / säljsupport med driv, rätt inställning och som gillar kundkontakt. Här får du arbeta med kunder från industrin samt grossister och återförsäljare över hela Sverige. Du får möjlighet att utbilda dig löpande för öka din kompetens, både hos oss och våra leverantörer.

Vad innebär jobbet?
Som innesäljare / säljsupport kommer du ha en tät kontakt med både vårt säljteam och logistikteam. Dina dagliga arbetsuppgifter innebär att hantera leveranser, orders och förfrågningar som kommer in via epost, EDI eller telefon. En stor del av din vardag kommer bestå av orderskrivning, leveransfrågor och produktrelaterade frågor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde är omgående.

Arbetsuppgifter

  • Ta emot och lägga in order, som kommer via telefon eller e-post
  • Vara utesäljarens backup vid order, prover, leveransbesked, skicka prover mm.
  • Support till kunders webbsidor med ändringar och uppdateringar
  • Ta emot förfrågningar, göra offerter och följa upp dessa
  • Teknisk support på hela sortimentet och därmed kontinuerlig kontakt med våra leverantörer på engelska
  • Delta i mässor och kundaktiviteter samt backup till kollegorna på säljsupport

Vem är du?
Till rollen som innesäljare / säljsupport söker vi dig med erfarenhet av att jobba tätt med företagskunder och hantera deras behov. Som person är du orädd och initiativtagande. Har du erfarenhet av lås & beslag, alternativt byggvaruhandel, är det en stor fördel. Vi jobbar i Visma och med Cirrus som CRM-stöd och du kommer arbeta en hel del i Excel, så det är en fördel att ha vana av denna typ av program.

Du är praktiskt lagd med intresse av att lära dig mer, ta dig an produktfrågor och sätta dig in i kundernas situation. Regelbunden kontakt med leverantör för produktfrågor på engelska är inga problem för dig. 

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Bengtsson på 031-730 48 51. 

Välkommen med din ansökan!  

 

Om företaget
Beslagskonsult AB har funnits i 30 år och är agent/distributör på den svenska marknaden. Vi är specialister på handtag och beslag till dörrar och fönster och samarbetar sedan många år med olika partners i Europa och i Sverige. Vi är idag 10 personer i egna lokaler i Mölndal och marknadsför/säljer våra produkter till producenter och fackhandel och deras grossister i Sverige. Vi växer och för rätt person finns chans till vidareutveckling. Företagshälsovård & friskvård ingår mm. Läs mer på www.beslagskonsult.se

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Försäljning, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!