Säljande kontorschef

Säljande kontorschef

Nu söker vi vår nästa medarbetare!

Vill du jobba med ett bolag i en expansiv och spännande fas, älskar du att skapa långvariga goda kundrelationer och vill vara en del av ett team där samarbete och arbetsglädje värderas högt?!

Bergmex är ett relativt ungt byggkonsultföretag företag där vi fortfarande hjälps åt att utveckla arbetssätt, strategier och verktyg. Vi har kontor i både Uddevalla och Göteborg, tjänsten omfattar båda orter. Tjänsten är tänkt att ha huvudplacering i Göteborg men det skulle även var möjligt att utgå från Uddevalla.

Vi tillhandahåller specialisttjänster inom omgivningspåverkan som till exempel riskanalyser, besiktningar, vibrationsmätningar, vibrationsanalyser, bullermätningar, skadeutredningar och sprängrådgivning mm. Hos oss är service av största vikt, att våra kunder känner trygghet under hela projektet med oss vid sin sida.

Vi söker dig som helst några års erfarenhet inom sälj, och som älskar att skapa långa och goda relationer både internt och externt, är nyfiken och positiv och har intresse för och vill lära dig mer om våra teknikområden. Har du erfarenhet från personalansvar är det ett plus. Tjänsten kommer erbjuda en roll med stor variation, allt från kontakt med nya kunder till utveckling av befintliga, ansvar för planering och återrapportering, personalansvar, projektledning, men även kunna stötta i visst fältarbete.

Kontaktytorna såväl internt som externt med kunder och med tredje man är många och våra kunder är kommuner, entreprenörer, bostadsbolag och privatpersoner. Våra kunder och uppdrag finns i hela Västsverige.

Har du det lilla extra och drivs av att vara en del av ett arbetslag där vi värderar en familjär trivsel, arbetsglädje högt. Brinner du för att skapa långa, goda och hållbara relationer med kollegor och kunder. Hos oss finns utrymme att vara med och påverka och vi vill att din resa med oss ska vara utvecklande och positiv och är du rätt person är det är bara vi tillsammans som sätter begränsningarna för vart vi kan nå.

All vår dokumentation är på svenska och det är ett krav att du både talar och skriver flytande svenska. Utbildningsmässigt ser vi gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning men främst erfarenhet från arbetslivet inom sälj och gärna personalansvar. Vi viktar attityd/personlighet lika högt som kvalifikationer. Har du erfarenhet från vår bransch är det en merit.

Våra uppdrag finns på flera orter i huvudsak i Västsverige därav är även körkort och bil ett krav för tjänsten. Tjänsten är en heltidstjänst och en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning.

Skicka din ansökan och/eller frågor till: annette@bergmex.se vi hanterar ansökningar löpande och vi ser fram emot att träffa vår nästa medarbetare snart!
Läs även på www.bergmex.se och

Hälsningar från oss på Bergmex
Mer info
Kontaktperson Annette Neubronner
Email Mejla Annette Neubronner
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Kontorschef, Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bergmex.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.bergmex.se