Besiktnings- och mättekniker

Besiktnings- och mättekniker

Besiktnings- och mättekniker,

nu söker vi vår nästa medarbetare i Uddevalla eller
Göteborg!
Vill du jobba med vibrationer, ett mycket varierade jobb med fantastiska kollegor!

Vi brinner för vibrationer och att bidra med vår kompetens inom våra specialistområden.

Vi behöver nu förstärka vårt team med en besiktnings- och mätningstekniker.

Arbetsglädje och kompetens är nyckelord! Vi blir aldrig färdiga men hela tiden bättre inom våra kunskapsområden Vi skapar förbättringar för våra kunder, för miljön, för våra medarbetare och i förlängningen för en bättre värld.

Bergmex tillhandahåller specialisttjänster inom omgivningspåverkan som till exempel riskanalyser, besiktningar, vibrationsmätningar, vibrationsanalyser, bullermätningar, skadeutredningar och sprängrådgivning mm.

Våra riktmärken är arbetsglädje, kompetens och personlig service och det är av största vikt att våra kunder känner trygghet under hela projektet med oss vid sin sida.

Vi söker dig som helst har viss erfarenhet inom området, eller dig som tex har erfarenhet från byggbranschen eller jobbar/har jobbat med provtryckning av rökgaskanaler/skorstenar och vill lära dig arbetsuppgifter som riskanalys, besiktning, vibrationsmätning. Vi söker dig som vill arbeta med utveckling av nya och vård av befintliga kundrelationer. Vi vill att din resa med oss ska vara utvecklande och positiv, har du något område som lockar mer inom ramen för verksamhet ser vi positivt på medarbetare som vill skapa sin egen spets. Vår grund är bred kompetens med spets.

Du samordnar, driver, och följer upp egna projekt som du ansvarar för. Projekten kan omfatta många flera olika kompetensområden, ibland behöver du samordna och planera in andra resurser i dina projekt och ibland hjälper du till i andras projekt. Du planerar och arbetar mot projektets övergripande mål och håller själv många olika kontakter.

Det är en stor variation mellan arbete på fältet och inne på kontoret.

Kontaktytorna såväl internt som externt med kunder och med tredje man är många och våra kunder är kommuner, entreprenörer, bostadsbolag och privatpersoner.

Vi söker dig som har det lilla extra och som drivs av att vara en del av ett arbetslag där vi värderar en familjär trivsel, arbetsglädje och hjälper varandra. Vi vill att du brinner för att ge kunden kvalitet och mervärde.

Utbildningsmässigt ser vi gärna att du har en relevant utbildning med inriktning mot bygg, mark eller liknande, eller erfarenhet från byggbranschen eller som sotare, provtryckare av rökgaskanaler, skorstenar det är dock inget krav. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av riskanalyser, besiktning och vibrationsmätning.

Vi söker dig som är ödmjuk, lyhörd, social, strukturerad och har en naturlig fallenhet för att skapa långa, goda och hållbara relationer med kollegor och kunder.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

All vår dokumentation är på svenska och det är ett krav att du både talar och skriver flytande svenska. Våra uppdrag finns på flera orter i huvudsak i
Västsverige därav är även körkort och
bil ett krav för tjänsten. Tjänsten är en heltidstjänst och en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.

Skulle det dyka upp några frågor eller funderingar, tveka då inte att höra av dig så berättar vi gärna mer. Läs även på www.bergmex.se

Skicka din ansökan och/eller frågor till: annette@bergmex.se vi hanterar ansökningar löpande och vi ser fram emot att träffa vår nästa medarbetare snart!

Hälsningar från oss på Bergmex
Mer info
Email Mejla Bergmex AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bergmex.se
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (14 dagar kvar)