Ekonomiassistent till Bergab, Göteborg

Ekonomiassistent till Bergab, Göteborg

Bergab är verksamma inom infrastruktur och samhällsbyggande och vi har under lång tid haft en god utveckling och tillväxt. Vi söker nu en erfaren ekonomiassistent med placering i Göteborg.

Som ekonomiassistent kommer du att tillhöra gruppen verksamhetsstöd där VD är din närmaste chef. Gruppen utgörs idag av ekonomi- och HR-ansvarig, ekonomiassistent, IT-ansvarig, två kontorssamordnare, lönekonsult samt VD.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden blir följande:
  • Hantering och uppföljning av tidrapportering
  • Kundreskontran; fakturering, bevakning av inbetalningar, påminnelser mm
  • Leverantörsreskontran; registrering, betalning samt attesthantering
  • Redovisning och hantering av utlägg/reseräkningar
  • Ekonomistöd till uppdragsledare
  • Avlasta CFO med avstämningar och liknande uppgifter
  • Back-up till kontorssamordnare
Utöver dessa huvudsakliga arbetsuppgifter ser vi en potentiell utvecklingsmöjlighet där du medverkar i våra uppdrag som uppdragscontroller eller liknande.

Vi söker dig som arbetat i en liknande roll i cirka 5 år, gärna med erfarenhet från konsultbranschen eller från ett tjänsteproducerande företag. Du som söker är nyfiken, engagerad, noggrann, ansvarskännande och prestigelös. Du har även lätt för att etablera nya kontakter, har god kommunikativ förmåga och trivs med att samarbeta med andra. Lämplig utbildning är en gymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning eller motsvarande. Du behöver ha goda kunskaper i Office-paketet, god datorvana, B-körkort samt goda kunskaper i svenska. Företaget erbjuder mycket förmånliga personalförmåner. Tjänsten är på 80% med möjlighet till ökad omfattning.

På Bergab har vi inställningen att det är roligt på jobbet! Det är inte ovanligt att vi har en filmkväll tillsammans, kör ett fredagsquiz eller bara sticker ut och tar en löprunda efter jobbet.

Om du tycker att detta låter intressant och vill bli en av oss, tveka då inte att skicka in din ansökan till jerrie.se. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast söndag 2 februari. Har du frågor är du välkommen att kontakta Martin Dahlberg, 0763-17 07 41.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bergab är ett fristående konsultföretag som, sedan starten 1972, erbjuder kvalificerade tjänster inom områdena berg, mark, miljö och vatten. Våra ledord är engagemang, kunskap och samarbetsförmåga vilka genomsyrar vår kultur och vårt förhållningssätt. Totalt är vi ca 85 medarbetare med kontor i Göteborg (HK) och Stockholm. Företaget omsatte drygt 100 mkr 2019.