Kundservicemedarbetare till Berendsen Textil Service AB, Göteborg

Kundservicemedarbetare till Berendsen Textil Service AB, GöteborgKundservicemedarbetare

Med placering i Angered
Vill du jobba i ett marknadsledande och välkänt bolag? Vi söker nu en engagerad kollega som får energi av att ge service till våra kunder. Vi lovar dig en fullspäckad vardag där den ena dagen inte är den andra lik!

Vår kärnverksamhet är att vi levererar hyr- och tvättlösningar till företag inom bl. a industri och verkstad. Vi erbjuder våra kunder arbetskläder, skyddskläder, skor och torkdukar. Utöver hyrlösningar erbjuds även kringtjänster i form av smarta logistiklösningar. Anläggningen servar ca 1400 leveransadresser i västra Sverige och vi är drygt 50 medarbetare.

Vi söker nu en självgående och engagerad person som brinner för att ge service och vårda våra befintliga kunder. Du kommer att ingå i ett kundserviceteam som består av drivna och engagerade kollegor.

Tjänsten
  • Hantera inkommande samtal och E-post från kunder och ge fantastisk service
  • Vara en support och servicefunktion till samtliga våra kunder, som tillhör anläggningen, vilket också innebär besök och utprovning hos kund
  • Samarbete med produktion, distribution och lager
  • Reklamationshantering, debiteringar/krediteringar
  • Löpande administrativa uppgifter såsom orderhantering, uppdatering prislistor mm.
Din profil

Som person upplevs du som positiv och lösningsorienterad och har ett stort engagemang i det du gör. Du är effektiv och kan strukturera din vardag, du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift och är en lagspelare. För att trivas i arbetet bör du ha en hög arbetskapacitet och trivas med högt tempo.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Krav

Erfarenhet av kundkontakter och service är ett måste och vi ser också att du har lägst gymnasieutbildning. Du har mycket god datorvana och körkort krävs för tjänsten.

Vi erbjuder dig

Anställning i ett internationellt stabilt och marknadsledande företag. Vi är ett av Sveriges 500 största bolag och stolta över hur vi jobbar med hållbarhetsfrågor. Du kommer att få både produktutbildning och löpande coachning och det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan

Låter detta intressant så tveka inte att kontakta vår Platschef Kristina Lundell på telefon 0709-610540 så får du veta mer.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval och din ansökan vill vi ha senast söndagen den 27 oktober 2019.

Välkommen med din ansökan!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: kundservice, kundsupport, support, administration, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!