Teleprojektör till Bengt Dahlgren

Teleprojektör till Bengt Dahlgren

Har du tidigare erfarenhet inom telebranschen och söker en ny utmaning? Vill du vara del av ett växande företag som satsar på sina anställda? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker för Bengt Dahlgrens räkning dig som vill arbeta som projektör inom telesäkerhet där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter

Som telesäkerhets projektör kommer du att arbeta med projektering utav telesystem och utredning av kunders behov. Du kommer att bistå vid utredningar inom tele/säkerhet. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Inventera telesäkerhetsanläggningar
  • projektering, rita i CAD kan förekomma
  • Konstruktion (tex. Konstruera ett kamerasystem)
Idag arbetar det 6 andra personer på denna avdelning och under den initiala perioden kommer du att få handledning av en mer senior person så att du kommer in i arbetet på bästa möjliga sätt.

Din profil

Skallkrav:
  • God datorvana
  • Svenska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet inom tele/alternativt bakgrund inom el
Vidare för att passa som projektör ser vi att du som person inte är rädd att arbeta självständigt och är serviceinriktad, samt att du har ett teknikintresse. Som person ser vi även att du är positiv, gillar att ta dig an nya utmaningar och arbetar på ett ordningsamt och strukturerat sätt. Genom att visa upp ett stort engagemang och driv skapar man även goda möjligheter att avancera och utvecklas i sin roll.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Mölndal, Krokslätt
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 18 feb (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bengt Dahlgren är ett privatägt teknikkonsultföretag som är verksamt inom hela bygg- och förvaltningsprocessen. Då dem har kvalificerad personal inom installation, brand och risk, bygg och fastighet samt energi och miljö så kan dem erbjuda kundnära helhetslösningar genom hela processen. Företaget grundades 1952 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande oberoende konsulter utan bindningar till vare sig entreprenörer eller tillverkare. Runt om i Sverige men även internationellt finns det cirka 450 medarbetare, varav 150 personer sitter i kontoret i Mölndal.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.