Regionsäljare Byggförnödenheter till Region Väst, Beijer Byggmaterial

Regionsäljare Byggförnödenheter till Region Väst, Beijer Byggmaterial

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor! Vi är nu i en expansiv fas och behöver utöka vår säljorganisation inom byggförnödenheter. I rollen som Regionsäljare Byggförnödenheter på Beijer får du chansen till en aktiv och fartfylld vardag i ett starkt växande Team med stort fokus på relationsskapande med våra viktigaste kunder. Vi söker nu dig med en senior bakgrund inom försäljning och viljan att bidra till framgång för Region Väst i rollen som Regionsäljare inom förnödenheter.

Roll vi erbjuder

Rollen som Regionsäljare Byggförnödenheter är en av Beijers viktigaste roller och vårt främsta ansikte utåt. Du bär ett anförtrott ansvar med att besöka våra befintliga och kommande kunder i regionen med målet att skapa långsiktiga relationer och affärer. Du kommer att vara Regionsäljare Byggförnödenheter med tillhörighet i Region Väst, mer specifikt Göteborg. I ryggen har du ett offensivt team med engagerade kollegor samt en Regionsäljchef som du rapporterar till.

I rollen som Regionsäljare
 • Ansvarar du för planering, bokning och uppföljning av kunder och prospekt
 • Utveckla försäljningen mot lokala byggare och rikskunder
 • Skapa personliga, varaktiga relationer som ska lägga grunden för en framgångsrik försäljning
 • Driva proaktiv försäljning med resultatansvar
 • Planerar och deltar i kundaktiviteter inom distriktet och regionen på ett initiativrikt och inspirerande sätt
Kvalifikationer och egenskaper vi söker
 • Gedigen erfarenhet från försäljning inom bygg eller järnvaruhandeln, eller liknande bransch
 • Meriterande med erfarenhet från egen entreprenad inom bygg och konstruktion
 • Prestigelös och viljan att göra "det lilla extra" för våra kunder
 • Är proaktiv och målorienterad med en förmåga att överföra energi till din omgivning
 • Vara en lagspelare med förmåga att både skapa och bibehålla goda relationer
 • Är förtroendeingivande och alltid möter kunden väl förberedd
 • Ser helheten, är ansvarsfull och professionell
 • Är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med kunder och kollegor
Vi tror på att du som söker har ett starkt resultatdriv men framförallt en vilja att skapa goda och långsiktiga relationer. För att trivas som regionsäljare bör du kunna arbeta såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor. Regionsäljrollen är en av våra viktigaste roller där god prestation och engagemang uppmuntras. Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare.

Vi erbjuder:

Som regionsäljare på Beijer Byggmaterial ingår du i ett team med regionsäljare och rapporterar direkt till regionsäljchefen för Region Väst. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige. Rollen är på heltid med start enligt överenskommelse. I rollen som regionsäljare ges du möjligheten till tjänstebil samt lön enligt överenskommelse och placeringsort Göteborg.

Löpande urval & intervjuer. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
För frågor kring tjänst eller process, kontakta Denise Nilsson, HR specialist Beijer Byggmaterial, denise.nilsson@beijerbygg.se

Varmt välkommen till Team Beijer!

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.