Butikssäljare (extra) Beijer Hisings Backa

Butikssäljare (extra) Beijer Hisings Backa

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor. Är du en serviceinriktad person med en bakgrund inom försäljning? Trivs du med att arbeta i team och att ta mycket ansvar? Studerar du kanske och söker extrajobb? Då är denna tjänst något för dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Beijer Byggmaterial söker nu efter sin nya butikssäljare till vår filial i Hisings Backa. I rollen som butikssäljare består din vardag av mycket variation och ansvar. Uppgifter du möter kan exempelvis vara:
  • Försäljning till kund i butik
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service
  • Kassaarbete
  • Registrering av kundens varor i handdator
  • Orderplockning (kundordrar) samt uppackning av varor
  • Kampanjarbete, exponera varor
  • Ta emot beställningar, anskaffa varor som inte finns på lager
Vi söker dig som
Värderar vikten av att leverera en hög kvalité och är mån om att alltid ge ett gott bemötande gentemot våra kunder. Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare! Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga för service. På Beijer Byggmaterial leds vi av att varje kund ska bli sedd och uppmärksammad så att kunden lämnar butiken med ett gott intryck. Erfarenhet från byggmaterialförsäljning eller kunskap inom byggmaterial ses som en stor fördel.

Vad erbjuder Beijer
En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som har roligt på arbetet. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige. Tjänsten är på deltid, möjlighet till mer arbete under högsäsong kommer kunna erbjudas ( f rom april t om oktober) . Placeringsort Hisings backa, Göteborg.

För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial denise.nilsson@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.beijerbygg.se/privat/sv/om-beijer-bygg/jobba-hos-oss
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.