Key Account Manager

Key Account Manager

KAM (key account manager) gällande distrikt SYD / VÄST

Söker du en tjänst där du representerar ett litet företag med stora planer och med framtidsprodukter, då kan Batterigubben AB vara något för dig.

Arbetsbeskrivning
Som Key Account Manager / KAM ansvarar du för försäljning av våra produkter och för våra befintliga kundkontakter, men även bearbetning av nya. Du kommer att besöka kunder och partners, företag som är återförsäljare och större förbrukare inom industrin och övrigt; digitalt eller på plats i västra och södra Sverige. Du kommeratt offerera och ge förslag på lösningar till kunden utifrån existerande produktportfölj. I rollen ingår att hjälpa kunder och partners med den bästa lösningen.

Dessutom ansvarar du för återkopplingen från våra kunder till vårt huvudkontor vilket betyder att du är länken emellan och kundens kontaktperson. IT-vana, teknisk förståelse och erfarenhet av att jobba med digitala kanaler är starkt önskvärt.Du kommer arbeta självständigt och rapporterar till huvudkontoret och VD.

Din profil
Vi söker dig som är en ansvarstagande person med stark egen drivkraft. Du är strukturerad, målfokuserad och kan hantera kundrelationen. Du är flexibel och kan anpassa dig i olika situationer, både med kund och internt. Tekniskt intresse och vana att arbeta i en dynamisk miljö passar in på dig. Bra om du är bosatt någonstans i Västsverige (gärna Halland eller västra Götaland).

Kontakt och ansökan
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, och vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://batterigubben.se/
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Batterigubben AB är ett väletablerat batteriföretag, med försäljning av kända och högkvalitativa varumärken. Vi levererar över hela Sverige och har även direktleverans från våra varubussar på två större områden. Ledorden är kvalitet, kunskap och service!

Batterigubben Aktiebolag, Navestadsgatan 38, SE60366 Norrköping, www.batterigubben.se