Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Brinner du för anläggnings- och byggbranchen? Tycker du att det är spännande att planera projekt från start till slut? Då är arbetet som Entreprenadingenjör hos Barslund något för dig.

VAD KAN VI ERBJUDA?
Vår Göteborgsavdelning är relativt nystartad. Vi har snart varit igång i 3 år, men har lyckats etablera oss väl på denna korta tid. Vi har idag två pågående projekt i Göteborg, Litteraturgatan och Jubileumsparken. Vår ambitioner är att växa organiskt och kontrollerat. Vi sätter större fokus på att utföra de projekt som vi har med god kvalité och lönsamhet än att växa expansivt. Vi har mycket goda samarbeten med leverantörer och underentreprenörer i vår region. Våra kunder beskriver oss som engagerade, strukturerade och duktiga på att bygga. I vår avdelning finns det goda karriärmöjligheter.

Som entreprenadingenjör i vår Göteborgsavdelning får du mycket varierande arbetsuppgifter och stort ansvar. Du kommer att samarbeta tätt med både platscheferna och avdelningschefen. Du kommer att hjälpa platscheferna att nå våra projektmål gällande främst ekonomi och planering. Du kommer att ha en av huvudrollerna mot kund och delta i byggmöten. Då vi är nystartade i Göteborg kommer du som entreprenadingenjör få en central roll i vår resa att bygga upp en god och lönsam verksamhet i Göteborg. Vi söker dig som har en bred förståelse för byggprocessen och kan bidra på all fronter, så som kalkyl, upphandling av leverantörer, planering, och ekonomiskuppföljning. Lön efter kvalifikationer.

DINA PRIMÄRA ARBETSUPPGIFTER
  • Arbeta i tätt samarbete med både platschefer och avdelningschef
  • Produktionsplanering
  • Ekonomisk uppföljning
  • Inköp och avtalsskrivning
  • Driva kontraktsfrågor
  • ÄTA-redovisning
  • Kvalité, miljö och arbetsmiljö
  • Vara ett team på Barslund BUSSEN och följa våra värderingar: Behovsorienterade, Utvecklingsorienterade, Sociala, Stolta, Engagerade, Nytänkande
DIN PROFIL OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom mark och VA. Som person är du driven, väldigt strukturerad och arbetsam. Du har en positiv attityd och har god förståelse för anläggningsbranschen. Vi söker dig som vill göra det där lila extra för att få nöjda medarbetare och kunder. Det är meriterande om du har jobbat mot Trafikverket och Trafikkontoret i tidigare projekt. Vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbet nära produktion i roller så som arbetsledare, platschef eller projektingenjör.

KONTAKT
Har du frågor gällande anställningen, kan du kontakta: Avdelingschef Djelil Daebes på telefon +46 725 518 215. Vi kallar in till samtal löpande och tjänsten tillsätts snarast.

Skicka in din ansökan via knappen "Ansök nu".
Mer info
Kontaktperson Djelil Daebes
Telefon 46 725 518 215
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barslund AB är ett företag som växer kraftigt. Vi är väl etablerade i Skåne där vi har vårt huvudkontor i Malmö och lokalkontor i Göteborg. Vi arbetar över hela södra Sverige. Vårt moderbolag, Barslund Group, finns i Danmark och är där ett av de största anläggningsföretagen på marknaden. Barslund Group består av flera företag, var och en med eget specialområde. Som en del av gruppen blir du en del av en stark kultur och du får många nya, engagerade kollegor.

Du kan läsa mer om Barslund på www.barslund.se eller besök oss på de sociala medierna.