Servicetekniker Port - Göteborg

Servicetekniker Port - Göteborg

Vi söker just nu en servicetekniker inom port för vår kunds räkning. Vår kund är en ledande internationell aktör inom hiss branschen som erbjuder karriärsutveckling och som månar om ett balanserat liv hos sina medarbetare. Man levererar hissar, rulltrappor och automatiska dörrar, liksom moderniserings- och underhållslösningar för olika miljöer och byggnader.

Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra avtalsservice samt reparationer av portar på egen hand inom distriktet. Du kommer även att ingå i distriktets beredskapslista.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med el eller mekanik
  • B-körkort
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande. Du är även noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Du trivs även med att träffa folk i fält och erbjuda bra service.

Vi erbjuder dig

Vi vill gärna att även du som inte bor i Göteborg ska känna dig manad att söka! Därför erbjuder vi dig hjälp att hitta boende och vi kan även stå för vissa boendekostnader samt andra flyttrelaterade kostnader i samband med anställning hos oss. Vi erbjuder dig även följande:
  • Kollektivavtal
  • Pension
  • Friskvård
  • Dedikerad konsultchef
Anställning

Detta är till en början ett konsultuppdrag på 6 månader men för rätt person är chanserna goda till en tillsvidare anställning direkt hos kund. Anställningen utgår från Göteborg och innefattar hela distriktet. Omfattningen är på heltid (100%).

Ansökan

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas när vi har hittat rätt personer för jobbet.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för frågor/information, välkommen att kontakta: Nicklas Rosén | nicklas.rosen@barona.se

Välkommen med din ansökan!

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Hos Barona industrial har vi över fyra års erfarenhet inom service och installation och har alltid nära samarbeten med våra kunder för att leverera hållbara och pålitliga lösningar. Vår kunniga personal arbetar utifrån svenska regler och föreskrifter. Med Baronas multinationella nätverk kan vi tillgodose våra kunders förväntningar på kompetens, kvalitet och service vid små och större projekt.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Port; Elektriker; Portmontage; Portreparation; Reparation; Felsökning; Service; Servicetekniker; Installera; Instalation; Montör; Installatör; Montör av portar; Installatör av portar; Tekniker; Reperationer; Göteborg; Portar; Friskvård; Pension; Kollektivavtal; Reperationer; Automatisk; Automatiska; Dörrar; Dörr; Underhåll;
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 feb (5 dagar kvar)