Systemutvecklare till Barium

Systemutvecklare till Barium

OM TJÄNSTEN:
Barium utvecklar molntjänsten Barium Live, en low-code plattform för att kunna leverera skräddarsydda, processbaserade applikationer till sina kunder inom framför allt Retail och Manufacturing. I plattformen utvecklar de smarta verktyg för att på ett snabbt och säkert sätt kunna bygga dessa applikationer, såsom grafiska modelleringsverktyg, kod-editorer och valideringar. Kunderna använder sedan sina applikationer för att t.ex. koordinera medarbetare, affärssystem och leverantörer i sin order-till-leveransprocess, men det kan också vara enklare applikationer som utläggsregistrering eller inköpsförfrågningar.

I linje med detta så kommer du som utvecklare arbeta med att integrera Bariums plattform mot kundernas system. Det här är en varierande roll då du kommer jobba kundspecifikt och anpassa integrationen utefter kundens önskemål. Du kommer i vissa fall få tillgång till data hos kunden och i andra fall kommer du behöva använda tex REST eller SOAP för att kommunicera med webbtjänster. Du kommer arbeta tillsammans med en kollega där ni tillsammans kommer se till att kunden får den leveransen som förväntas. Tjänsten innefattar också viss nyutveckling då kunden kan efterfråga nya tjänster eller funktioner.

Vi SÖKER DIG SOM:
Som har en relevant IT-utbildning och har arbetat något år med programmering.

Är du nyexaminerad så ser vi gärna att du har en datatekniks eller civilingenjör-utbildning där du kan påvisa hobbyprojekt eller relevant extraarbete. Du har kunskaper i objektorienterad- programmering och gärna i C#. Det är även meriterande om du har viss kännedom av JavaScript. Annars används även SQL, JSON, SOAP och XML i rollen. Tjänsten innefattar en del kundkontakt så du är med fördel en person som gillar att hålla lite dialoger eller vill utvecklas inom området.

OM KUNDFÖRETAGET:
Barium AB utvecklar marknadsledande lösningar inom Low-code och Digital Process Automation. Genom vår SaaS plattform “Barium Live” erbjuder vi en molntjänst som gör att företag och organisationer snabbt kan digitalisera och effektivisera manuella processer utan programmering eller långa införandeprojekt. Plattformen gör det möjligt att digitalisera och automatisera affärsprocesser inom en mängd olika områden - exempelvis inom Supply Chain, HR, Inköp, Kundtjänst, Ekonomi och Kvalitet.

Barium har kunder inom branscher som Retail, Fastigheter, Tillverkning, Hälso- och sjukvård samt Offentlig sektor. Vi har kontor i Göteborg och Stockholm, och finns även representerade internationellt genom partners. Barium arbetar med välkända och intressanta organisationer, t.ex. IKEA, ABB, Essity, NetOnNet, Vasakronan, Selecta samt flera kommuner, landsting och myndigheter.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av Barium.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: C#, JavaScript, Systemutveckling, integration
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?