Junior utvecklare med intresse för integrationer

Junior utvecklare med intresse för integrationer

OM TJÄNSTEN:
Som programmerare med fokus på integration kommer du att integrera Bariums plattform mot kundernas system samt bygga lösningsmönster för olika typer av integrationer i BPMN. Det här är en varierande roll där du kommer jobba nära kunden för att anpassa integrationen efter kundens önskemål.

Du kommer i vissa fall få tillgång till data hos kunden och i andra fall kommer du behöva använda REST eller SOAP för att kommunicera med webbtjänster via javascript, xml-konfigurationer samt C#

Du kommer arbeta tillsammans med en kollega där ni kommer se till att kunden får den leveransen som förväntas. Du kommer också få möjlighet att utveckla nya funktioner som efterfrågas av kunderna.

Rollen innebär att man ofta arbetar i verksamheter som kännetecknas av hög förändringstakt vilket kräver att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. Du behöver ha ett stort kundfokus och en positiv inställning samt känsla för kvalitet.

Arbetsuppgifter:
 • Skapa integrationer från och till Barium Live till tjänster och system som är nåbara via internet
 • Skapa integrationer från och til Barium Live till lokala system på kundens sida med vår integrationsagent
 • Modellera integrationslösningar i BPMN
 • Konfigurera användarreplikering från våra kunder till Barium live
 • Utveckla ny funktionalitet till vår integrationsagent.
 • Projektleda integrationsprojekt
 • Skapa listenerkod för att sätta upp avancerad logik
VI SÖKER DIG SOM:
 • Är utbildad inom systemutveckling, systemvetenskap eller annan datateknisk utbildning. Du har jobbat ett par år med programmering eller integrationer, alternativt om du är nyexaminerad kan du visa hobbyprojekt eller relevant extraarbete.
 • Du behärskar JavaScript, JSON och/eller XML. Meriterande om du har kunskaper inom C# och SQL
 • Du har erfarenhet att arbeta med REST och SOAP
 • Du är en person som trivs med, eller vill utvecklas inom, att arbeta tillsammans med kunder och samla in deras behov.
 • Du behärskar både Svenska och Engelska
Vidare så är det meriterande om du har kunskap inom BPMN.

Om kundföretaget:
Barium är en del av InRule Technology med hundratals kunder i över 40 länder. Företag i alla storlekar och branscher använder våra plattformar, ofta för verksamhetskritiska applikationer med högt ställda krav. Vi är ett innovativt mjukvarubolag som hjälper våra kunder med digitalisering av affärsprocesser genom att kombinera våra plattformar för automatisering av processer och beslut med machine learning.

Vår produkt, Barium Live, är en low code plattform för digital processautomation. Med hjälp av den kan våra kunder skräddarsy processapplikationer som passar perfekt i just deras verksamhet för att effektivisera deras arbetsflöden från start till slut. Bariums kontor ligger centralt i Göteborg och Stockholm och vårt moderbolag InRule har sitt huvudkontor i Chicago. Bland Bariums kunder finns bland andra Apoteket, Essity, ABB, NetOnNet, Granngården och Vasakronan.

Om anställningen:
Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd av kundföretaget.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/Vid överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?