Frontendutvecklare till produktbolaget Barium

Frontendutvecklare till produktbolaget Barium

OM TJÄNSTEN:
Barium erbjuder idag en low-code-plattform som möjliggör för deras kunder att utveckla hela applikationer med hjälp av grafiska gränssnitt, applikationer som enkelt kan integreras med existerande system och skräddarsys vid behov.

Teamets uppgift är att realisera en funktion från behov till att den kan användas ute i deras molntjänst. Teamet har stor frihet och tar själva beslut kring till exempel teknikval och har också stort ansvar för att det som byggs fungerar för deras slutanvändare.

Kvalitet är allt för Barium, vilket innebär att koden som skrivs alltid är testad (enhetstester, integrationstester och i vissa fall UI-tester). De jobbar med fördel av parprogrammering och har alltid granskning av pull requests.

Det är ett trevligt och prestigelöst gäng som hjälps åt och också tycker om att ha kul på jobbet. Flera tränar tillsammans på lunchen eller åker och klättrar efter jobbet. Om man är mindre hurtigt lagd funkar också en vanlig hederlig AW.

De sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg och fredagsfrukost på kontoret är en självklarhet. De hittar gärna på aktiviteter utanför jobbet, allt ifrån klättring till brädspel och Mario Kart-turnering.

Utbildning och personlig utveckling är viktigt för Barium och de strävar efter att dela kunskap internt, bland annat genom regelbundna interna och externa ”Tech talks”.

Du kommer till en början vara anställd av Friday i cirka sex månader och därefter om alla parter är nöjda gå över i en anställning direkt hos Barium.

ARBETSUPPGIFTER:
Kvalitet är viktigt för Barium, vilket innebär att koden som skrivs alltid är testad (enhetstester, integrationstester och i vissa fall UI-tester). De jobbar med fördel av parprogrammering och har alltid granskning av pull requests.

Som frontendutvecklare på Barium får du delvis jobba med hela stacken, därför är det viktigt att du har förståelse för backendutveckling och har viljan att förstå Bariums affär och verksamhet.

VI SÖKER DIG SOM:
 • En relevant eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet som frontendutvecklare.
 • Har ett stort intresse för Test Driven Development och Continous Delivery
 • Besitter tekniska kunskaper inom Javascript, Typescript, Angular.js, html och css/sass
 • Har utvecklingsprojekt att visa upp och/eller Github
 • Har intresse av att jobba tätt ihop med produktägare och UX Designer
 • Är prestigelös och gillar att jobba tätt ihop med dina kollegor
 • Dokumentation och kundkontakt sker på svenska därav är det krav att du kan via tal och skrift kommunicera på svenska och engelska
OM BARIUM:
Barium har funnits i molnet sedan 2009 och erbjuder hundratals kunder så som IKEA, Autoliv, Maersk, Selecta och Byggmax möjligheten att automatisera och digitalisera sina affärsprocesser.

De erbjuder idag en low-code-plattform som möjliggör för sina kunder att utveckla hela applikationer med hjälp av grafiska gränssnitt, applikationer som enkelt kan integreras med existerande system och skräddarsys vid behov. Nu tar de nästa steg och ska utmana och möjliggöra både för sig själva och sina kunder att ta affären till nya höjder. De siktar på att bli bäst i världen inom sitt segment.

STARTDATUM:
Omgående, alt enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Till en början är du anställd av oss på Friday i cirka sex månader för att därefter gå över i anställning hos Barium om alla parter är nöjda
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Kontaktperson: Ari Gamal, ari@friday.se
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: javascript, frontend, systemutvecklare, html, scala, OpenStack, angular, jsangular
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av FeelingFriday AB
Sista ansökningsdag 3 juni 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?