Områdesansvarig till Balder i Göteborg

Områdesansvarig till Balder i Göteborg

Fastighets AB Balder fortsätter att växa och söker nu framtidens ledare i Göteborg. I vårt fastighetsbestånd finns främst bostäder, men även en del kommersiella lokaler. Som områdesansvarig har du det övergripande ansvaret för området vilket även innefattar ekonomiskt, strategiskt samt personalansvar för ungefär 25 stycken kollegor. Du rapporterar till Förvaltningschef och arbetar nära övriga på förvaltningen.

Arbetsuppgifter
Som Områdesansvarig för Balder i Göteborg har du det övergripande ansvaret för bostadsbeståndet som finns i bland annat Alingsås, Kungälv och Östra Göteborg. Tjänsten innefattar ett ekonomiskt och strategiskt ansvar för bostadsbeståndet samt ett personalansvar för förvaltningen bestående av bland annat förvaltare, förvaltningsassistenter och fastighetsskötare. Vidare kommer du ansvara för uthyrnings- och inkassoprocessen samt tillse att samtliga myndighetskrav efterlevs. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
  • Ansvara för att med affärsmässighet och lönsamhet utveckla vårt bostadsfastighetsbestånd i området.
  • Ekonomiskt samt strategiskt ansvara för fastigheterna och personalen.
  • Ansvara för och vara drivande för att utveckla områdets uthyrnings - och förvaltningsarbete.
  • Ansvara för lokala om- och tillbyggnadsprojekt.
  • Vara kontaktperson och driva dialogen med personal, kunder, entreprenörer och myndigheter.
  • Säkerställa att interna rutiner och myndighetskrav efterlevs.
  • Ansvara för upphandling, beställning och inköp enligt attestregler.
  • Tillse att interna rutiner följs.
Din profil
Vi söker dig med relevant utbildning samt arbetslivserfarenhet inom fastighetsförvaltning där du har haft såväl ekonomiskt som strategiskt ansvar. Du har dokumenterade erfarenheter av ledarskap och är van att utveckla kollegor. Vi ser att du har bra kunskaper i hyresjuridik samt goda datorkunskaper och du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Tjänsten ställer krav på hög social förmåga där ledarskap, flexibilitet och god samarbetsförmåga prioriteras. Du inspirerar andra människor samt är ansvarsfull, affärsmässig och initiativrik. Entreprenörstänkande är av största vikt då ditt uppdrag syftar till att utveckla vårt bestånd och verksamheten i regionen. Du kommer att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra kunder och kollegor och vi fäster därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag, dock senast söndagen den 30 september 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Pfeifer
Telefon 0739-230786
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.balder.se
Sista ansökningsdag 30 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer vara med och påverka såväl din roll och din egen utveckling som vårt arbete i regionen och som medarbetare hos oss möter du en platt organisation med korta beslutsvägar i stort och smått. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som har en stark vilja att utvecklas tillsammans med verksamheten. Hos Balder finns goda möjligheter att hitta nya utmaningar och kompetensutveckling. För oss är det en viktig del av trivsel och god arbetsmiljö att varje medarbetare är delaktig i sin egen utveckling och att alla känner ett ansvar för allas vår trivsel.