Förvaltare till Balder

Förvaltare till Balder

Balder fortsätter att växa och utvecklas och den snabba utvecklingen beror på nyinvesteringar men också för att Balder har engagerade och kunniga medarbetare som genom laganda och samarbete skapar resultat. Vi tar vara på varandras styrkor samt erfarenheter och vi sjösätter nya idéer för vidareutveckling av både verksamheten och vår personal. Vill du vara med och vidareutveckla bolaget? Vi söker nu en driven fastighetsförvaltare till ett av våra ambitiösa team i Göteborg. Är du en ledare som vill vara med och påverka hur samhället ska se ut? Hittar du affären i de möjligheter du ser? Sök då tjänsten som förvaltare hos Balder!

Att vara en del av Balder ställer höga krav men ger dig också goda möjligheter att utvecklas. Balder har korta beslutsvägar och en öppen atmosfär som främjar respekt och ärlighet. Gemensamt har vi på Balder ett ansvar för att skapa förtroende hos våra kunder och medarbetare.

Arbetsuppgifter
I rollen som förvaltare driver och utvecklar du fastigheternas förvaltning, underhållningsplanering samt teamets arbetssätt. Upphandlingar, inköp, kontroll och uppföljning av entreprenader ingår i de dagliga uppgifterna. Kontakter med både entreprenörer, myndigheter och hyresgäster kommer att vara en del av din vardag. Områdets bostadsbestånd omfattar 811 lägenheter samt en del mindre kommersiella lokaler.

Du välkomnas till vårt kontor i Bergsjön och rapporterar till Områdesansvarig.

Din profil
Vi söker dig med relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet av liknande roller. Men framförallt söker vi dig som har driv, engagemang, mod och är handlingskraftig. Du skall vara analytisk och ha ekonomiskt samt administrativt sinne. Fördel är om du har erfarenhet av att driva/utveckla och leda bostadsutvecklingsprojekt. B-körkort är ett krav liksom goda kunskaper i Office-paketet. Vidare har du goda kunskaper i svenska samt engelska och det är meriterande om du talar fler språk. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av personal-/ledaransvar.

Personligt
Den förvaltare vi söker har ett brinnande intresse för utveckling av fastigheter och boendemiljö. Du inspirerar andra, tar initiativ och ansvar samt har en god samarbetsförmåga. Tjänsten ställer krav på god problemlösningsförmåga, självständighet och flexibilitet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Det som kännetecknar våra medarbetare är en stark drivkraft att utvecklas i sitt arbete och ett intresse för att verka i en organisation som står för entreprenörsanda. Vi skapar arbetsglädje genom att våra medarbetare är delaktiga i utvecklingen av sina arbetsuppgifter.

Balders engagemang i Bergsjön
Målet med vår satsning i Bergsjön är inte bara att utveckla våra fastigheter utan vi vill vara en samhällsaktör som är med och utvecklar hela området. Genom lokal förankring vill påverka större frågor som arbetslöshet, lärarbehörighet i skolorna, jämlikhet och mycket annat. Våra beslut ska tas i ett större perspektiv och ska kunna härledas till vårt mål - att Bergsjön ska kännas lika naturligt att bo i som i vilket annat område som helst.

Din ansökan
Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 30 september 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Pfeifer
Telefon 0739 23 07 86
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://balder.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer vara med och påverka såväl din roll och din egen utveckling som vårt arbete i regionen och som medarbetare hos oss möter du en platt organisation med korta beslutsvägar i stort och smått. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som har en stark vilja att utvecklas tillsammans med verksamheten. Hos Balder finns goda möjligheter att hitta nya utmaningar och kompetensutveckling. För oss är det en viktig del av trivsel och god arbetsmiljö att varje medarbetare är delaktig i sin egen utveckling och att alla känner ett ansvar för allas vår trivsel.