Styr- och reglertekniker

Styr- och reglertekniker

Intresserad av en ny utmaning?

Tycker du om tekniska lösningar, system och att installera? Trivs med varierande arbetsuppgifter i högt tempo och söker en ny utmaning i din karriär? Har du god social kompetens samt en vilja att utvecklas? Har du dessutom en ambition att utveckla organisationen såväl som produktionslinjer och gillar möjligheten att driva egna projekt? Då är detta kanske rätt utmaning för dig. Vi söker nu en Styr- och reglertekniker för uppdrag i Göteborg.

Om tjänsten

Som Styr- och reglertekniker kommer du att agera specialist i teamet där ditt huvuduppdrag är att jobba med service och reparation inom området automation. Tjänsten präglas av att ständigt arbeta med förbättringar och i ditt arbete ingår både mekanik- och elektronikunderhåll vilket innefattar felsökning, renovering, förebyggande och avhjälpande underhåll samt verkstadsmekaniska arbeten. Du förväntas på ett effektivt sätt utföra förebyggande och korrigerande underhåll av fabrikens utrustning och maskiner, allt från en krånglande skrivare till en robot som inte rör sig. Du kommer också driva och planera utvecklingsprojekt.

Vi behöver dig som kan utveckla befintliga arbetssätt och bidra till att supporta produktionen för ständig förbättring. Du kommer att vara spindeln i nätet som ser till att produktions önskemål följs-upp på bästa sätt med högsta kvalitet.

Din erfarenhet

För att du ska trivas med denna tjänst är det viktigt att du har några års erfarenhet och kunskap rörande teknik, automation och dess kringutrustning, exempelvis i tidigare roller såsom servicetekniker, underhållstekniker, instrumenttekniker eller automationstekniker. Du har också gärna arbetat med utveckling i projektform.

Utöver det ser vi att du innehar en teknisk utbildning inom el/automation, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. God datorvana samt god läs och talförståelse i svenska och engelska ser vi som en förutsättning för att kunna lyckas i rollen då tydlig kommunikation och förmåga att samarbeta med andra är viktigt. Tidigare erfarenheter av industriell automation inom tillverkningsindustrin är meriterande, såväl som PLC & HMI programmering.

Din personlighet

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik, är en duktig problemlösare, nyfiken och som vill lära sig nytt. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar därför är det viktigt att du är självgående, initiativtagande, förändringsbenägen och kommunikativ. Du klarar av att ha en viktig självgående roll parallellt med att du tillhör och samarbetar i team. Du ska tycka det är kul att gå till jobbet, där viljan att ständigt förbättra och utveckla både dig själv och organisationen bör ses som en självklarhet.

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på www.bahusia.se

För mer information

Henrik Olsson, telefon 031-762 53 51

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Bahusia Personalförmedling AB
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (25 dagar kvar)