Automationstekniker till fordonsindustrin

Automationstekniker till fordonsindustrin

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på https://bahusia.se

Om tjänsten

Vi söker nu en Automationstekniker för uppdrag i Göteborg.

Tjänsten präglas av att ständigt arbeta med förbättringar och i ditt arbete ingår både mekanik- och elektronikunderhåll vilket innefattar felsökning, renovering, förebyggande och avhjälpande underhåll samt verkstadsmekaniska arbeten.

Arbetet är förlagt på kvällstid.

Din erfarenhet

För att du ska trivas med denna tjänst är det viktigt att du har erfarenhet och kunskap rörande teknik, automation och dess kringutrustning, exempelvis i tidigare roller såsom servicetekniker, underhållstekniker, instrumenttekniker eller automationstekniker. Du behöver ha kunskap om PLC-programmering och djupare felsökning inom områdena underhåll och automation.

Dokumenterad utbildning inom automation och/eller PLC-programmering är ett krav.

Din personlighet

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik, är en duktig problemlösare, nyfiken och som vill lära sig nytt. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar därför är det viktigt att du är självgående, initiativtagande, förändringsbenägen och kommunikativ. Du klarar av att ha en viktig självgående roll parallellt med att du tillhör och samarbetar i team. Du ska tycka det är kul att gå till jobbet, där viljan att ständigt förbättra och utveckla både dig själv och organisationen bör ses som en självklarhet.

För mer information

Henrik Olsson, telefon 031-762 53 51

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bahusia Personalförmedling AB
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi älskar de utmaningar och den utveckling som det innebär. Som en global aktör med 100 fabriker och 32,000 anställda runt om i världen är också karriärmöjligheterna stora där vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete. Vi arbetar med företag inom den tillverkande industrin och eftersträvar goda relationer mellan våra kunder och konsulter. Vi är en av landets främsta systemleverantör och kontraktstillverkare av avancerade komponenter och maskinsystem med placering i Göteborg.