Vi söker en ekonomiassistent

Vi söker en ekonomiassistent

På Bagaren och Kocken står vi inför en stor tillväxtresa och mycket spännande kommer hända de kommande åren.
Vi söker nu en ekonomiassistent på heltid som är redo att växa med oss.

I rollen som ekonomiassistent ingår bland annat
  • Att sköta leverantörsreskontra.
  • Bevaka och matcha inleveranser mot fakturor och samarbeta med inköpsavdelningen vid eventuella avvikelser.
  • På daglig basis stämma av in- och utbetalningar.
  • Sköta övrig löpande bokföring och viss administration.
Beroende på dina förkunskaper kommer du på sikt även att få arbeta med mer kvalificerade redovisningsuppgifter. Vidare kommer du också få vara delaktig i andra projekt.

Erfarenhets- och kompetenskrav
Vi tror att du befinner dig i startgroparna av din karriär inom ekonomi och vill få chansen att utvecklas och växa in i din roll. Viss arbetslivserfarenhet och grundläggande kunskap i redovisning ser vi dock som en fördel, antingen genom ett meriterande extrajobb under studierna eller så har du kanske redan arbetat ett par år. Med driv och viljan att utvecklas i din roll som ekonom tror vi att du kommer passa bra i rollen och vår organisation. Vidare bör du vara ansvarstagande och tycka att förändringar är något positivt.
Om du tycker det är roligt att driva förbättringar är det ett stort plus.
Lika viktigt som dina förkunskaper är att du planerar och prioriterar ditt arbete på rätt sätt. Vidare bör du ha goda kunskaper i Excel. Eftersom vi verkar i en digital miljö ser vi gärna att du känner dig bekväm med att arbeta med digitala/IT-baserade processer och gärna att du har ett intresse för e-handel. Brinner du dessutom för matlagning och våra produkter - ännu bättre!

Ansökan och frågor
För att ansöka skicka Personligt brev och CV till vår HR-funktion; hanna.holm@bagarenochkocken.se, märk din ansökan med Ekonomiassistent.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Boström på magnus.bostrom@bagarenochkocken.se. Sista ansökningsdatum är den 31 oktober 2018.
Vi ser fram emot att just du blir en betydelsefull medlem i vårt team!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bagarenochkocken.se
Sista ansökningsdag 20 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bagaren och Kocken är en av Nordens ledande e-handlare inom kategorin redskap, maskiner och design till köket. Företaget grundades 2005, och är från och med årsskiftet helt ägda av Egmont
Publishing. De är idag 60 anställda, med siktet inställt på fortsatt stark tillväxt. Sedan 2017 ingår även
GoShopping i företaget med varumärkena KitchenOne och Robotexperten. Som grupp omsatte man närmare 400 miljoner 2017. Bagaren och Kocken lägger stor stolthet i att ha det bästa sortimentet till konkurrenskraftiga priser. Samtidigt strävar vi efter att ha de nöjdaste kunderna i branschen och har blivit utsedda till årets e-handlare av Pricerunner fyra år i rad. Huvudkontoret, lagret och den fysiska butiken är belägna i Göteborg.
Bagaren och Kocken ägs till majoritet av Egmont som är en av Nordens största mediekoncerner. Egmont är verksamma inom film, tv, biografer, tidningar, böcker, streamingtjänster, utbildningsmaterial, spelkonsoler och har ett brett utbud av digitala kommunikationskanaler, appar och spel. Egmont är en stiftelse och skänker varje år en del av sin vinst till välgörenhet genom Egmont Fonden - initiativ riktade mot främst barn och unga som behöver en hjälpande hand.