Kompressorteknik ML AB söker Verkstadstekniker

Kompressorteknik ML AB söker Verkstadstekniker

Kompressorteknik ML AB söker Verkstadstekniker till vårt Servicecenter.

Vill du vara med och starta upp vårt servicecenter i Landvetter? Har du erfarenhet av service och kompressorer? Då kan du vara den vi söker.

Kompressorteknik ML AB driver i samarbete med Burckhardt Compression ett servicecenter för den nordiska marknaden. Läs mer om oss och vår verksamhet i slutet av annonsen. Servicecentret finns beläget i Landvetter.

Vad innebär rollen som verkstadstekniker?

Som Verkstadstekniker hos oss kommer du i vår verkstad arbeta med demontering, inspektion, reparation, bearbetning, montering samt tillverkning av mindre komponenter med fokus på kolvkompressorer. Du kommer vara del i att starta upp vårt servicecenter i Landvetter tillsammans med Service Operations Manager och de övriga i teamet.

I rollen som Verkstadstekniker kommer du arbeta med till exempel kolvkompressorer, skruvkompressorer och membrankompressorer.

Fokus i vårt servicecenter kommer vara att erbjuda kunder i de nordiska länderna teknisk support och stöd utifrån verkstad. Vår uppgift är att säkerställa högsta och bästa kvalitet på service av kompressorer samt utmärkt reparations- och underhållsarbete.

Du kommer arbeta i ett nära samarbete med Service operations manager och våra andra serviceingenjörer.

Vem är du?
Vi söker dig som har en passion att driva, leverera och säkerställa att våra kunder får bästa service. För dig är det viktigt att göra det lilla extra för att uppnå bästa möjliga kundnöjdhet. Då vi är i en uppstartsfas behöver du ha mycket energi, entusiasm, flexibilitet och viljan att bygga upp en struktur och en välfungerande servicefunktion.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Du har erfarenhet inom mekanisk utrustning och servicearbete/underhåll. Önskvärt är att du tidigare har arbetat med underhåll för kolvkompressorer eller liknande, till exempel centrifugalkompressorer, pumpar, marina dieselmaskiner eller roterande utrustning.
Van vid att hantera verkstadsmaskiner såsom svarv, fräs, svets m.m. och har sannolikt truckkort.

Vi ser det som meriterande med erfarenhet från kolvkompressorer, pumpar, gas, marina och/eller dieselmaskiner. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift och har flera års arbetslivserfarenhet.

Vad erbjuder vi?
En spännande och utmanande möjlighet att få vara del i vår nya serviceverksamhet. Vi erbjuder dig utbildning samt träning inom våra produkter som en del i introduktionsplanen.

Är du intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Kristina Andersson på telefonnummer 031-720 72 15. Känner du att detta är jobbet för dig så vänta inte med att skicka in din ansökan med CV och en motivering varför just du är Kompressorteknik ML AB:s tillskott som Verkstadstekniker. Senast 16 september 2018 vill vi gärna få din ansökan, men urvalet kan komma att ske löpande. Badenoch & Clark använder personlighets- och kapacitetstest samt videointervju som urvalsmetod för rättvis och fördomsfri rekrytering.
Varmt välkommen med din ansökan på engelska!

Kompressorteknik ML AB representerar ett världsledande varumärke i Burckhardt Compression AB. Kompressorteknik ML AB är specialiserade inom tryckluft och luftbehandling och tillhandahåller service, försäljning, maskinövervakning och ventilrenovering. Läs mer på www.kompressorteknikmlab.com

Burckhardt Compression är ett världsledande varumärke inom kolvkompressorer. Burckhardt tillhandahåller kundanpassade kompressorer inom olja/gas, raffinaderi, petrokemisk och industriell gas. Läs mer på www.burckhardtcompression.com
Mer info
Kontaktperson Kristina Andersson
Telefon 0736847722
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 22 sept (2 dagar kvar)