Consilium söker nu en Serviceingenjör

Consilium söker nu en Serviceingenjör

Consilium Marine & Safety är en av världens ledande leverantörer av produkter och system för säkerhet. Produktprogrammet omfattar bland annat brandskydd, med detektion av rök, värme, eldflammor, gas och utsläpp av rökgaser. En ledstjärna i Consiliums erbjudande är att bidra till att skydda människor, materiella värden och miljön och vårt mål är att vara kundens förstahandsval när säkerheten står i fokus , samterbjuda marknadens bästa kundvärde.
Vi är ett internationellt företag, verksamma på ett flertal olika marknader, såsom marin, olja och gas, transport och byggnadssektorn.
Totalt är vi 850 anställda på 65 kontor runt om i världen, med huvudkontor i Göteborg. Våra grundvärderingar One global team, We deliver och We take responsibility
följer oss i vårt dagliga arbete och vår företagskultur präglas av en varm och familjär atmosfär. Consilium AB är noterat på Nasdaq Stockholm och totalt omsätter koncernen 1 500 MSEK.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en global organisation som lägger stort fokus på den enskilde individen, där varje anställd bidrar till att förbättra organisationen. Sedan bolaget grundades 1912 har vårt huvudsakliga mål varit det samma - att rädda liv. Besök oss på www.consilium.se

- Consilium Marine and Safety söker nu en Serviceingenjör

Trivs du att arbeta med service och lockas av att få resa i tjänsten? Har du erfarenhet och kunskap inom marina sektorn som serviceingenjör, då har du hittat rätt! Läs gärna vidare om du vill bli en del av vårt team!

Som Serviceingenjör hos oss på Consilium kommer du att ansvara för planering och utförande av kvalificerad service samt driftsättning av företagets samtliga produkter men med fokus på gaslarm och utrustning för emissionsmätning.

Vidare kommer du att arbeta med dokumentation av genomförda projekt, detta för att ha som underlag till framtida förbättringsarbete, både tekniskt samt försäljningsmässigt. Du kommer även att få ta beslut rörande garantiärenden och uppföljning/utförande av servicebehovs planering.
Sannolikt arbetar du idag i branschen och erfarenhet från en roll som serviceingenjör med fördel inom den marina sektorn men inget krav.

Du är utbildad högskoleingenjör inom elektronik, sjöingenjör, maskiningenjör eller har motsvarande erfarenhet. Stor vana av att arbeta självständigt med planering samt genomförande av projekt till kunder.
God kännedom om internationella marina regelverk såsom SOLAS är en stor fördel.
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Göteborg, men räkna med upp till 120 resdagar per år.

Dina personliga egenskaper består framförallt i att du är en stabil person med skinn på näsan. Du trivs och drivs av att arbeta i en internationell miljö, som ställer höga krav både i tekniska termer samt för tidsramar. Du ser det som en fördel att arbeta i en internationell miljö där resor är en naturlig del i tjänsten. Du är prestigelös och tycker om att vara del i ett sammanhang där du får möjlighet att ge bästa leverns och service till våra kunder. Du är van att skapa ordning och struktur i ditt arbete.
Utmärkt svenska och engelska, både i tal och skrift. Meriterande med övrig språkkunskap.
Körkort är ett krav.

Vi erbjuder:
En spännande roll med en internationell prägling där du får använda ditt stora teknikintresse och kunnande.
I denna rekrytering samarbetar vi Badenoch & Clark. Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan! Sista ansökningsdag är 30 juni, men ansök gärna så snart som möjligt då vi gör urval löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Kristina Andersson, på kristina.andersson@badenochandclark.se eller 031-7207215.
Badenoch & Clark använder personlighets- och kapacitetstest som urvalsmetod för rättvis och fördomsfri rekrytering.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)