Centriair AB söker dig som är Konstruktör

Centriair AB söker dig som är Konstruktör

Centriair är ett företag som levererar system för rening av luft och processgaser från våra kunders verksamhet. Bolagets övergripande vision är att ersätta reningstekniker som bygger på förbränning, med energieffektiva "kalla" reningslösningar. Våra produkter bidrar på så sätt till att andra kan producera sina varor mer miljöriktigt och klimatsmart!
Dagens huvudnischer är industriell livsmedelproduktion samt biogasproduktion och vi arbetar med ett antal multinationella kunder inom denna nisch.
Bolaget driver aktiv forskning främst tillsammans med KTH, där vi driver flera stora internationella forskningsprojekt och har en industridoktorand på heltid.
Vi startade 2007 och har sedan starten vuxit lönsamt med minst 50% per år utan extern finansiering. Besök oss på www.centriair.se

Centriair AB söker dig som är Konstruktör
Vill du jobba i ett växande bolag som levererar lösningar som ger minskade koldioxidutsläpp? Vill du få möjligheten att arbeta i en organisation där du får möjlighet att påverka?

Centriair söker dig som är konstruktör och som vill stärka upp och bli en del i vårt team. Vi söker dig som har några års erfarenhet som konstruktör och har ett naturligt intresse för teknik.
Din roll kommer att innebära konstruktion och anpassning av våra system för industriell processgasrening. Du arbetar obehindrat i 3D CAD-verktyg såsom Solid Works, Catia eller Inventor. Arbetet innebär skapande av parter, sammanställningar till produkter, samt större sammanställningar av kundleveranser innehållande maskiner, rör, kärl, mm. Du kommer vidare arbeta med plåtutbredning och exportera 3D-filer, samt skapa och hantera 2D-ritningar från 3D-verktyget.

Vad har du med dig sedan tidigare?
Vi söker dig som arbetat i några år som konstruktör inom 3D och nu söker en ny utmaning i ett mindre bolag. Det vore utmärkt med en bred erfarenhet från olika miljöer/maskintyper, samt att vara väl bekant med att importera modeller och exportera till olika ritningsformat. Ett plus är erfarenhet och insikt i optimal filhantering av 3D-ritningar i PDM-system eller annan fungerande struktur såsom file explorer. Dels med fokus på produktvård, revisionshantering och effektivt arbete med återkommande parter eller subassemblies, samt även i arbete med större sammanställningar.

Vem är du?
Vi tror att du är Civilingenjör inom Maskinteknik alternativt annan teknisk utbildning. Du är kommunikativ och samarbetar gärna med kända och okända inom företaget såväl som hos underleverantörer och kunder. Du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska. Du kan och vill göra skillnad - och bidrar på så sätt till att utveckla företaget. Det du inte kan, kan du lära dig.
Vad kan vi erbjuda dig?
Centriair har en stark entreprenöriell kultur med fokus på resultat, hos oss vill och uppskattar alla att få ta ett stort eget ansvar, men lägger samtidigt stor vikt på att ha en arbetssituation med variation och glädje som ger stora möjligheter till utveckling. Vi kan erbjuda spännande arbetsuppgifter i en liten snabbt växande organisation som levererar lösningar i den absoluta tekniska framkanten. Här finns möjligheter att utvecklas vidare inom bolaget. Du får stor möjlighet att påverka vårt framtida arbetssätt med konstruktion, CAD-miljö och produktutveckling.

Är du intresserad?
Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 23 september. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark vid annonsering.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterande chef Jonas Stjernlöf på telefon 070-73 83 909 alternativt rekryteringskonsult, Kristina Andersson, på kristina.andersson@badenochandclark.se eller 031-7207215. Ansökan sker genom att du registrerar dig på www.badenochandclark.se. Bifoga CV och personligt brev. Om du redan har en profil hos oss loggar du in med mailadress och lösenord.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 3 okt (13 dagar kvar)